• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Deurwaarders stempel type 2

Deurwaarders-stempel type 2 (set)

Speciale uitgebreide deurwaarders stempel-set met de dagen voluit geschreven (2-stuks).

147,51 Excl. btw
178,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Deurwaardersstempel: Innovatieve Datumstempel voor Juridische Professionals

In de dynamische wereld van juridische procedures telt elke seconde. Deurwaarders, uw tijd is kostbaar, en we begrijpen het belang van efficiëntie in uw dagelijkse taken. Daarom zijn we verheugd om onze speciaal ontworpen Deurwaardersstempel te presenteren, een gamechanger voor professionals zoals uzelf.

 

Belangrijkste Kenmerken:

1. Op Maat Gemaakt voor U: Onze Deurwaardersstempel is met precisie ontworpen op basis van de specifieke eisen van deurwaarders. We begrijpen dat u vaak de volledige datum in letters moet uitschrijven op verschillende documenten, een tijdrovende en repetitieve taak. Met onze stempel is dat verleden tijd.

2. Volledige Datum, Geen Moeite: Zeg vaarwel tegen het gedoe van handmatig datums schrijven. Onze Deurwaardersstempel stempelt moeiteloos de volledige datum in letters, waardoor u waardevolle tijd bespaart en het risico op fouten vermindert. Zo kan het prachtig "achtentwintigste januari" voor u afdrukken.

3. Twee Stempels in Één Set: We hebben deze set zorgvuldig ontworpen om volledig aan uw behoeften te voldoen. De eerste stempel dekt datums van de "eerste" tot de "zestiende," terwijl de tweede stempel zorgt voor datums van de "zestiende" tot de "eenendertigste." Het is een complete oplossing in één pakket.

4. Betaalbare Efficiëntie: Wij geloven dat efficiëntie niet tegen een exorbitante prijs moet komen. Daarom bieden we deze Deurwaardersstempel aan als een kosteneffectieve oplossing. U krijgt beide stempels in één set, waardoor het een uitstekende investering is voor uw praktijk.

 

Waarom Kiezen voor de Deurwaardersstempel?

Precisie: Onze stempel zorgt ervoor dat elke datum foutloos in letters wordt geschreven, zonder ruimte voor verwarring of fouten.

Tijdbesparend: Stroomlijn uw papierwerk en documentatieproces door de noodzaak voor handmatig datums schrijven te elimineren.

Professionaliteit: Maak indruk op uw cliënten en collega's met de nauwgezette aandacht voor detail die onze stempel biedt.

Kosteneffectief: Krijg twee stempels voor de prijs van één, waardoor uw efficiëntie wordt verbeterd zonder uw budget te overschrijden.

 

Laat waardevolle declarabele uren niet verloren gaan aan datums schrijven. Omarm de toekomst van datumbestempeling met de Deurwaardersstempel. Bestel uw set vandaag nog en ervaar een nieuw niveau van efficiëntie in uw praktijk. Uw tijd is het waard!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\