• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Deurwaarders stempel Type 1

Deurwaarders-stempel type 1

Speciale deurwaardersstempel met de dagen voluit geschreven.

147,51 Excl. btw
178,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Optimaliseer je deurwaarderspraktijk met onze unieke Deurwaardersstempel voor Volledige Datums!

Als deurwaarder ben je gewend om nauwkeurig te werk te gaan, maar het handmatig noteren van datums in letters kan een tijdrovende klus zijn. Dat is waar onze speciaal ontworpen Deurwaardersstempel het verschil maakt. Deze slimme doordraaibare datumstempel neemt het zware werk van het uitschrijven van datums in letters van je over.

 

Waarom kiezen voor onze Deurwaardersstempel?

Tijdsbesparing: Geen frustrerend en tijdrovend handwerk meer. Met slechts één stempelbeweging heb je de volledige datum correct genoteerd.

Precisie: Voorkom fouten bij het schrijven van datums. Onze stempel garandeert een feilloze weergave van elke datum.

Professionaliteit: Je wilt een professionele uitstraling behouden in al je documenten. Met onze stempel bereik je uniformiteit en een hoogwaardige presentatie.

Efficiëntie: Onze stempel bevat alle mogelijke datums, waardoor je altijd direct de juiste notatie bij de hand hebt.

Betrouwbaarheid: We hebben deze stempel ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zodat je erop kunt vertrouwen, zelfs bij intensief gebruik.

 

Kortom, onze Deurwaardersstempel voor Volledige Datums is de ultieme tool om je werk te stroomlijnen en je te concentreren op wat er echt toe doet in je beroep. Laat inefficiënte administratieve taken achter je en ervaar de voordelen van deze innovatieve stempel. Bestel de jouwe vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk en effectief het kan zijn om datums volledig en correct vast te leggen.

Deurwaardersstempel type 1 is een speciale deurwaarder datumstempel met de dagen voluit geschreven. Voorbeeld: vierentwintigste september

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\