• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Colop Stamp Mouse lanyard/koord: de ideale metgezel voor uw stempel. Eenvoudig en efficiënt stempelen, altijd en overal.

4,10 Excl. btw
4,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Verbeter Uw Stempelroutine met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord

Ontdek de perfecte aanvulling op uw Colop Stamp Mouse - het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord. Met dit handige accessoire wordt stempelen een moeiteloze en gestroomlijnde ervaring. Altijd binnen handbereik, biedt het lanyard de vrijheid om uw stempel overal te gebruiken, of u nu in uw kantoor bent, onderweg werkt of tijdens belangrijke presentaties.

Waarom Kiezen voor het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord?

  • Ongeëvenaarde Mobiliteit: Bevestig uw Colop Stamp Mouse eenvoudig aan het lanyard en geniet van de vrijheid om overal nauwkeurige stempelafdrukken te maken. Optimaliseer uw workflow met ongeëvenaarde mobiliteit.
  • Efficiënt Werken Met Gemak: Het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord is ontworpen voor efficiëntie. Vereenvoudig uw dagelijkse werkzaamheden, of u nu documenten ondertekent, formulieren invult of notities maakt.
  • Stijlvol en Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige materialen, combineert het lanyard duurzaamheid met een stijlvol ontwerp. Voeg een vleugje professionaliteit toe aan uw stempelaccessoires.

Bestel Het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord Vandaag Nog

Optimaliseer uw stempelervaring met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord. Maak gebruik van de ongeëvenaarde mobiliteit, efficiëntie en stijl die dit accessoire te bieden heeft. Bestel vandaag nog en zet de volgende stap naar een verbeterde stempelroutine.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\