• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Stamp Mouse clip transparant

Colop Stamp Mouse Clipkleur Transparant

Ervaar het gebruiksgemak van de Colop Stamp Mouse Clip, speciaal ontworpen voor eenvoudige bediening met één hand. De transparante clip maakt directe inktidentificatie mogelijk, terwijl het eigentijdse ontwerp een moderne toets toevoegt.

1,83 Excl. btw
2,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Moeiteloos Modern: Colop Stamp Mouse Clip voor Handig Stempelen

Ervaar ongeëvenaard gebruiksgemak met de Colop Stamp Mouse Clip, een stempel die is ontworpen voor efficiëntie met één hand. Met een transparante clip wordt niet alleen de inktidentificatie versneld, maar voegt het ook een eigentijds en modern element toe aan uw stempelroutine. Of u nu druk bezig bent op kantoor of behoefte heeft aan vlotte stempelhandelingen thuis, deze stempel biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\