• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S260 datumstempel green line | Bedrijfsstempels.nl

Colop Printer S260/D GL

Colop Printer 260 GL zelfinktende stempel t/m 3 regels met eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

28,41 Excl. btw
34,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer S260/D GL: Uw duurzame datumstempel voor precieze afdrukken

In de wereld van kantoorbenodigdheden is de Colop Printer S260/D GL een opvallende verschijning. Deze veelzijdige datumstempel combineert duurzaamheid met precisie en biedt een scala aan voordelen voor uw dagelijkse stempelbehoeften.

 

Waarom de Colop Printer S260/D GL uniek is:

Scherpe Afdrukken: Met de Colop Printer S260/D GL bent u altijd verzekerd van scherpe, duidelijke afdrukken. Of u nu datums, tekst, logo's of blokstempels nodig heeft, deze stempel levert consistente, hoogwaardige resultaten.

Milieuvriendelijk en CO2-Neutraal: Als onderdeel van de Green Line (GL) van Colop draagt de S260/D GL bij aan een groenere planeet. Vervaardigd uit gerecycled kunststof en volledig CO2-neutraal, maakt deze stempel milieubewust stempelen mogelijk.

Zelf-Inktend en Gemakkelijk Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt stempelen moeiteloos en nauwkeurig. Wanneer het inktkussen na intensief gebruik aan vervanging toe is, kunt u het eenvoudig vervangen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Online Personalisatie Opties: U kunt uw Colop Printer S260/D GL naar wens aanpassen met onze gebruiksvriendelijke opmaakmodule. Voeg tekst, logo's toe of creëer een blokstempel met lijnen, allemaal met slechts enkele muisklikken.

 

Belangrijke Specificaties:

  • Afdrukformaat: De afdruk heeft een formaat van 45 x 24 mm, waardoor deze opvalt en een professionele uitstraling heeft.
  • Centraal Geplaatste Datum: De datum bevindt zich in het midden van de afdruk, omgeven door de tekstplaat voor een gebalanceerd ontwerp.
  • Eenvoudige Bestelprocedure: Klik op de "ontwerp stempel" knop, en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, ontvangt u uw stempel snel.

 

De Colop Printer S260/D GL is niet zomaar een stempel, maar een betrouwbare partner voor al uw stempelbehoeften. Met duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak als kernwaarden, biedt deze stempel een milieuvriendelijke oplossing voor al uw stempelwerk. Bestel vandaag nog uw Colop Printer S260/D GL en ervaar de perfecte afdrukken die u verdient. Kies voor groen, kies voor de Colop Printer S260/D GL!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\