• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S260 datumstempel

Colop Printer S260/D

Colop Printer S260. Datumstempel t/m 3 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

28,41 Excl. btw
34,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer S260. Datumstempel t/m 2 regels met eigen tekst/logo en datum.

Met de Colop Printer S260D haalt u een handige datumstempel met tekstplaat in huis, die moeiteloos en efficiënt documenten bedrukt. Deze hoogwaardige stempelmachine biedt een perfecte combinatie van stevigheid, gebruiksgemak en precisie, waardoor het onmisbaar is voor zowel professioneel als dagelijks administratief gebruik.

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp en de ergonomische constructie van de Colop Printer S260D ligt hij comfortabel in de hand, zelfs bij langdurig gebruik, vanwege het lichte gewicht. De robuuste behuizing en hoogwaardige materialen garanderen een langdurige prestatie waarop u kunt vertrouwen.

Met een afdrukformaat van 45 x 24 mm biedt de Colop Printer S260D voldoende ruimte voor belangrijke informatie, zoals bedrijfslogo's, adresgegevens, en natuurlijk de gewenste datum en tekst. De indrukwekkende afdrukkwaliteit zorgt altijd voor duidelijke en scherpe stempelafdrukken, waardoor een professionele uitstraling wordt gewaarborgd, ongeacht het gebruik.

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer S260D is het handige ingebouwde inktkussen, dat eenvoudig en zonder geknoei kan worden vervangen. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een consistente inkttoevoer, waardoor uw stempelafdrukken altijd helder en uniform zijn. Of het nu gaat om het certificeren van documenten, het stempelen van papierwerk of het markeren van enveloppen, de veelzijdige Colop Printer S260D voldoet aan al uw behoeften. Zowel ervaren gebruikers als beginners zullen merken dat stempelen met deze machine moeiteloos verloopt.

Kortom, de Colop Printer S260D is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke datumstempel. Vereenvoudig uw administratieve taken en verhoog uw productiviteit met deze hoogwaardige stempelmachine. Ervaar vandaag nog het gemak en de efficiëntie van de Colop Printer S260D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\