• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S226/P stempel

Colop Printer S226/P

Colop Printer S 226 met 6 cijfers en 4 mm afdrukhoogte. Bepaal uw eigen tekst rondom de cijfers.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

19,13 Excl. btw
23,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer S226/P is een cijferband stempel met 6 cijfers en een tekstblok met tekst naar keuze. 

Ontdek de revolutionaire Colop Printer S226/P stempel - uw ultieme partner voor stempeloplossingen die boven de rest uitstijgen! Deze stempel met een innovatieve draaibare cijferband en aanpasbare tekst opent een wereld van mogelijkheden voor uw administratie en andere toepassingen. Met een indrukwekkende cijferhoogte van 4 mm kunt u moeiteloos een persoonlijke stempel ontwerpen die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Ons gebruiksvriendelijke online ontwerpproces stelt u in staat om uw creativiteit de vrije loop te laten. Kies uit een scala aan opvallende lettertypen en voeg uw eigen logo of tekst toe, zonder extra kosten! Dat klopt, uw unieke opdruk is inbegrepen in de prijs, waardoor uw stempel een echt uniek statement wordt.

Maar daar houdt het niet op - de Colop Printer 226/P stempel is een meesterwerk van gemak en efficiëntie. Het handige indexvenster zorgt ervoor dat u in één oogopslag de stempeltekst kunt aflezen. En met het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden perfecte afdrukken maken, waardoor u tijd en geld bespaart in vergelijking met traditionele stempels.

Wij geloven dat onze Colop Printer S226/P stempel tot de elite behoort, vergelijkbaar met gerenommeerde merken zoals Trodat Printy en Shiny Printer. Onze stempelautomaat voldoet aan de hoogste normen en zal snel een onmisbaar hulpmiddel worden in uw dagelijkse activiteiten.

Het ontwerpen en bestellen van uw persoonlijke stempel is een fluitje van een cent! Met onze geavanceerde ontwerpopties heeft u volledige controle over het resultaat. Bent u op zoek naar nog meer personalisatie? Geen probleem! U kunt uw eigen bestand uploaden, zolang het aan onze eisen voldoet.

Profiteer van de voordelen van de Colop Printer S226/P stempel en til uw bedrijf naar een hoger niveau van professionaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht van een stempel die opvalt en uw merk versterkt!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\