• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S226 Green Line cijferband stempel

Colop Printer S226 GL

Colop Printer S226 GL zelfinktende stempel met milieuvriendelijke behuizing.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer S226 Green Line: De Milieubewuste Nummerstempel

De Colop Printer S226 Green Line is een revolutionaire nummerstempel die zowel topprestaties levert als milieuvriendelijk is. Met zijn robuuste kunststof behuizing en ingebouwde inktkussen biedt deze stempel betrouwbaarheid voor diverse toepassingen. 

 

Hier zijn de voornaamste kenmerken van de Printer S226 Green Line

  • Zelfinktende Nummerstempel: De Colop Printer S226 Green Line is een nummerstempel met zes posities, waarmee u nauwkeurige nummercombinaties kunt maken. Met een afdrukhoogte van 4 mm bereikt u heldere en scherpe resultaten.
  • Duurzaam GREEN LINE Ontwerp: Deze stempel is trots CO2-neutraal en vervaardigd uit gerecycled kunststof, wat uw ecologische voetafdruk verkleint en de planeet beschermt.
  • Langdurige Prestaties: Het ingebouwde stempelkussen gaat tot wel 4000 à 7000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is, en u kunt dit eenvoudig zelf doen.
  • Kleurvariatie: Personaliseer uw stempel met een scala aan beschikbare inktkleuren, zodat uw afdrukken opvallen en aan uw specifieke behoeften voldoen.

 

De Colop Printer S226 Green Line is niet zomaar een stempel; het is een bewuste keuze voor milieuvriendelijkheid zonder concessies te doen aan prestaties. Dankzij de zelf-inktende technologie, duurzame materialen en de mogelijkheid om het inktkussen zelf te vervangen, combineert deze stempel efficiëntie met milieubewustzijn. Kies voor de Colop Printer S226 Green Line en maak indruk terwijl u een groenere toekomst omarmt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\