• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S226 cijferbandstempel

Colop Printer S226

Colop Printer S 226 nummer stempel. Deze stempel gaat t/m 6 posities en 4 mm. hoog.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer S226 is een zelf-inktende stempel met 6 door draaibare cijfers. 

Stap in de wereld van efficiëntie en verfijning met de verbazingwekkende Colop Printer S226 zelfinktende stempel. Ontworpen om uw stempelervaring naar ongekende hoogten te tillen, biedt deze stempel een perfecte balans tussen prestatie en professionaliteit, of u nu werkt in een zakelijke omgeving, administratieve taken uitvoert of uw persoonlijke touch wilt toevoegen aan uw creaties.

Met een indrukwekkend afdrukformaat van 4x23mm kunt u met de Colop Printer S226 met gemak belangrijke documenten, facturen, enveloppen en meer markeren. Het gestroomlijnde ontwerp past naadloos op elk bureau, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan uw werkruimte, altijd klaar voor actie.

Gebouwd om te presteren en te blijven presteren, is de Colop Printer S226 vervaardigd met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van langdurige levensduur en consistent scherpe afdrukken. Het vernieuwen van de stempel is een moeiteloze taak dankzij de eenvoudig vervangbare ingebouwde inktkussens, wat u tijd bespaart zonder enige vlekken op uw handen achter te laten.

Maar wat deze stempel echt opvallend maakt, is het ongeëvenaarde gebruiksgemak. Een ergonomisch ontwerp biedt een comfortabele grip en zorgt ervoor dat herhaaldelijk stempelen een plezierige handeling wordt. Met slechts een lichte druk verdeelt de stempel de inkt gelijkmatig, waardoor u met één vloeiende beweging professionele afdrukken maakt.

We leven in een wereld waar tijd van onschatbare waarde is, en de Colop Printer S226 stelt u in staat om uw dagelijkse stempeltaken snel en effectief uit te voeren. Vertrouw op de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze stempel en verhoog de productiviteit op uw kantoor of thuis.

Kies vandaag nog voor de ongeëvenaarde kwaliteit en moeiteloze prestaties van de Colop Printer S226 en ontdek hoe deze stempel uw stempelbehoeften transformeert, met een precisie die u keer op keer versteld zal doen staan. Ervaar de kracht van deze innovatieve stempel en maak uw stempelmomenten onvergetelijk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\