• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S220 woord stempel

Colop Printer S220/W

Colop Printer S220W. Standaard stempel met veelvoorkomende doordraaibare woorden.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer S220W stempel

Ontdek de veelzijdige Colop Printer S220W stempel - uw perfecte bondgenoot voor efficiënte stempelwerkzaamheden. Deze innovatieve stempel is ontworpen om uw dagelijkse taken te vereenvoudigen en te versnellen, met een handige selectie van roterende woorden, waaronder AANTEKENEN, BEVESTIGING, CONCEPT, DEFINITIEF, HERINNERING, KOPIE, ORIGINEEL, PERSOONLIJK, SPOED, VERTROUWELIJK, VERVALLEN en VOORLOPIG.

De Colop Printer S220W stempel biedt een gebruiksvriendelijke bediening, waarbij u met gemak de gewenste tekst kunt selecteren door simpelweg aan het stempelkussen te draaien. Stempel moeiteloos belangrijke documenten, herinneringen of urgente boodschappen zonder tijdverlies.

Ontworpen met duurzaamheid en precisie in gedachten, zal de Colop Printer S220W stempel altijd betrouwbaar zijn voor al uw stempelbehoeften. Dankzij het compacte ontwerp heeft u deze stempel altijd bij de hand, klaar voor gebruik wanneer het nodig is.

Geniet van een soepele workflow en ervaar het gemak van de Colop Printer S220W stempel. Voeg dit krachtige hulpmiddel vandaag nog toe aan uw kantoorbenodigdheden en ontdek hoe het uw dagelijkse taken verbetert en vereenvoudigt. Boost uw productiviteit met de Colop Printer S220W stempel als uw trouwe metgezel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\