• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S220 Green Line stempel

Colop Printer S220/DGL

Colop Printer S220 Datum stempel met schrifthoogte 4 mm. Milieuvriendelijke Green Line stempel.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Welkom in de wereld van de Colop Printer S220/D

Welkom in de wereld van de Colop Printer S220/D - een meesterlijke datumstempel met een opvallende afdrukhoogte van 4 mm en een groen hart in zijn GREEN LINE-uitvoering, die een milieuvriendelijke boodschap uitdraagt.

Met zijn indrukwekkende afdrukhoogte van 4 mm laat deze stempel een duidelijk leesbare datumafdruk achter op elk belangrijk document, formulier of pakket. Of je nu datums markeert voor traceerbaarheid of om een blijvende indruk achter te laten, de Colop Printer S220/D staat paraat om jouw stempelbehoefte te vervullen met gemak en klasse.

Maar er is nog iets bijzonders aan deze stempel. In zijn GREEN LINE-uitvoering omarmt de Colop Printer S220/D een groene benadering van stempelen, wat betekent dat je niet alleen voor kwaliteit kiest, maar ook voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Met een bewuste stap in de richting van een groenere toekomst draagt deze stempel actief bij aan het behoud van onze geliefde planeet.

Ervaar nu het plezier van werken met een product dat niet alleen zijn stempel drukt op jouw dagelijkse werkzaamheden, maar ook op de toekomst van onze wereld. Kies voor de Colop Printer S220/D en omarm de kracht van een stempel die jouw boodschap van efficiëntie en milieuvriendelijkheid luid en duidelijk overbrengt. Bestel vandaag nog en ontdek hoe één unieke stempel een blijvende impact kan maken op jouw werk en onze planeet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\