• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer S 220W GREEN LINE Woordstempel | Bedrijfsstempels.nl

Colop Printer S 220W GREEN LINE

Deze stempel biedt een indrukwekkende variatie van 12 Nederlandstalige teksten

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer S 220/W Green Line: 

De Ultieme Nederlandstalige Zelfinktende Stempel voor Efficiëntie en Milieubewustzijn

Stel je voor dat je moeiteloos belangrijke documenten kunt markeren met Nederlandstalige teksten zoals "AANTEKENEN," "BEVESTIGING," "CONCEPT," en "DEFINITIEF," allemaal binnen handbereik op één stempel. Maak kennis met de Colop Printer S 220/W Green Line, jouw nieuwe partner voor zowel zakelijke als persoonlijke stempelbehoeften.

 

Unieke Kenmerken:

Veelzijdige Tekstmogelijkheden: Deze stempel biedt een indrukwekkende variatie van 12 Nederlandstalige teksten, waarmee je elke boodschap kunt overbrengen die je maar wilt. Of het nu gaat om belangrijke zakelijke correspondentie of persoonlijke herinneringen, deze stempel heeft je gedekt.

Scherpe en Duidelijke Afdrukken: Met een schrifthoogte van 4 mm levert de Colop Printer S 220/W Green Line altijd heldere en leesbare resultaten, zodat je boodschap nooit over het hoofd wordt gezien.

Eco-Vriendelijk Ontwerp: Deze stempel is een toonbeeld van milieubewustzijn, met zijn kunststof montuur dat voor 80% bestaat uit gerecycled materiaal. Bovendien is de productie ervan CO2-neutraal, wat bijdraagt aan een groenere planeet.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen is snel en gemakkelijk te vervangen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd en je kosten bespaart.

Kleurrijk Expressie: Personaliseer je stempel met diverse beschikbare inktkleuren, zodat deze perfect past bij jouw stijl en voorkeuren.

 

Met de Colop Printer S 220/W Green Line kun je niet alleen je kantoorwerkzaamheden optimaliseren, maar ook een bewuste keuze maken voor het milieu. Kies voor een efficiënte en milieuvriendelijke stempelervaring met deze innovatieve stempel.

In essentie biedt de Colop Printer S 220/W Green Line de ultieme oplossing voor Nederlandstalige stempelbehoeften, met veelzijdigheid, duurzaamheid en ecologisch bewustzijn als kernwaarden. Verhoog je productiviteit en draag bij aan een duurzamere wereld met deze opvallende stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\