• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Mini Printer S120 woord stempel

Colop Printer S 120/W

Colop Mini Printer S 120/W. Klein handig stempeltje met standaard doordraaibare woorden.

12,82 Excl. btw
15,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer S 120/W: De Onmisbare Administratieve Stempel voor Efficiënte Documentverwerking

Ontdek de veelzijdige kracht van de Colop Printer S 120/W, de perfecte metgezel voor al uw administratieve stempelbehoeften. Met zijn duurzame kunststof frame en ingebouwde inktkussen, biedt deze zelf-inktende stempel een ongeëvenaarde efficiëntie bij het verwerken van documenten. Dit compacte, handzame apparaat maakt het eenvoudig om vaak voorkomende administratieve termen zoals "AANGETEKEND," "FAKTUUR," "BETAALD," "DRINGEND!," "DRUKWERK," "KOPIE," "ORIGINEEL," "BRIEF," "HERINNERING," "VERTROUWELIJK," en "NUMMER," evenals "Verz. Per FAX," snel en nauwkeurig af te drukken.

 

Hoogtepunten van de Colop Printer S 120/W:

Haarscherpe Afdrukken: Verzeker uzelf van scherpe, professioneel ogende afdrukken op al uw documenten dankzij de Colop Printer S 120/W.

Milieuvriendelijk Ontwerp: Deze stempel draagt bij aan een groenere planeet door CO2-neutraal te zijn, waardoor uw bedrijf duurzaamheid kan omarmen.

Gemakkelijk Vervangbaar Inktkussen: Wanneer de inkt op raakt, kunt u het ingebouwde inktkussen moeiteloos vervangen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Kleurrijk Aanpassingsvermogen: Personaliseer uw stempel met diverse inktkleuren om belangrijke documenten te markeren en te categoriseren.

 

Met de Colop Printer S 120/W optimaliseert u uw documentverwerking en behoudt u tegelijkertijd een professionele uitstraling. Ongeacht de omvang van uw organisatie, deze stempel biedt tijdsbesparing en efficiëntie.

Kies voor de Colop Printer S 120/W en transformeer uw administratieve werkzaamheden met gemak en precisie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\