• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop R50 datum stempel

Colop Printer R50/D

Colop Printer R 50 datum stempel. Max. 8 regels tekst en datum.

Afdrukformaat: Ø50mm

50,26 Excl. btw
60,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer R50/D is een kunststof datumstempel met een ingebouwd inktkussen

Ontmoet de innovatieve Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel, een slim en handig hulpmiddel voor al uw stempelbehoeften. Dit hoogwaardige stempelapparaat, vervaardigd uit duurzaam kunststof, maakt stempelen een moeiteloze en efficiënte taak.

Met een opvallend afdrukformaat van Ø48mm biedt de Colop Printer R50/D voldoende ruimte om uw boodschap en datum duidelijk weer te geven. Maar wat deze stempel echt onderscheidt, is het intelligente ontwerp waarbij de datum zich centraal in het midden van de afdruk bevindt, omringd door de tekstplaat. Dit creëert een professionele en gepolijste uitstraling voor al uw stempelafdrukken.

Het gebruiksgemak wordt versterkt door het ingebouwde inktkussen, dat u moeiteloos kunt vervangen. Geen gedoe meer met losse inktkussens, zodat u snel en zonder onderbrekingen kunt blijven stempelen.

Het beste van alles is dat u volledige creatieve controle heeft over uw stempelontwerp dankzij onze intuïtieve online opmaakmodule. Voeg uw eigen tekst toe, voeg een logo toe voor een persoonlijk tintje, of creëer zelfs aangepaste boekhoudstempels met lijnen of vakjes. Alles is mogelijk!

Wacht niet langer; ontwerp uw stempel vandaag nog door eenvoudigweg op de "Ontwerp stempel" knop te klikken. En met onze snelle levering bent u binnen de kortste keren klaar om te stempelen! De Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel is uw betrouwbare partner voor stempelwerk van topkwaliteit. Ervaar het gemak en de duurzaamheid van deze stempel en breng uw stempelwerk naar een hoger niveau.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\