• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R45 datumstempel

Colop Printer R45/D

Colop Printer R45 D zelfinktende ronde stempel t/m 8 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: Ø45mm

45,90 Excl. btw
55,54 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer R45/D - Uw Onmisbare Zelf-Inkende Datumstempel

De Colop Printer R45/D is uw onmisbare metgezel voor al uw datumstempelvereisten. Deze veelzijdige stempel combineert een stevig kunststof montuur met geavanceerde functionaliteit, waardoor u met gemak nauwkeurige en professionele afdrukken kunt creëren. Dankzij zijn royale afdrukmaat van Ø 45mm biedt deze stempel ruimte in overvloed voor uw boodschap, terwijl hij toch handzaam en compact blijft.

 

Opvallende Kenmerken van de Colop Printer R45/D:

 • Aanpasbare Ingebouwde Datum: U kunt de datum moeiteloos naar uw eigen wensen instellen dankzij de handige ingebouwde functie.
 • Geïntegreerd Inktkussen: Met het ingebouwde inktkussen in de stempel vermijdt u de rompslomp van losse inktkussens, en het gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is.
 • Elegante Ronde Afdruk: De Printer R45/D geeft uw stempelafdrukken een stijlvolle en professionele uitstraling dankzij de ronde vorm.
 • Maximaal 6 Regelcapaciteit: U heeft de vrijheid om maximaal 6 regels tekst op de stempel te plaatsen, met 3 regels boven de datum en 3 regels eronder. Bovendien kunt u zelfs kiezen voor een rondom geplaatste tekst rond de datum.
 • CO2 Neutraal: De Colop Printer R45/D voldoet aan de CO2-neutraliteitseisen, wat betekent dat hij niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook dat uw stempelafdrukken geen negatieve impact op het milieu hebben.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is eenvoudig afzonderlijk verkrijgbaar en te vervangen, waardoor uw stempel altijd up-to-date is.
 • Ruime Keuze aan Inktkleuren: U hebt de keuze uit verschillende inktkleuren, zodat uw afdrukken altijd naadloos aansluiten bij uw huisstijl.
 • Online Ontwerpopties: Maak en personaliseer uw stempel eenvoudig online met behulp van onze handige "creator" of upload uw eigen ontwerp voor een volledig unieke stempel.

 

Met de Colop Printer R45/D bent u verzekerd van scherpe en heldere afdrukken, elke keer opnieuw. U stempelt moeiteloos op standaard (niet-glad) papier en maakt altijd een professionele indruk met uw stempelwerk. Bij Colop leggen we de nadruk op kwaliteit, en met de Printer R45/D leveren we wederom een hoogwaardig product dat aan deze belofte voldoet. Kies voor betrouwbaarheid en veelzijdigheid met de Colop Printer R45/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\