• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R40 datumstempel

Colop Printer R40/D

Colop Printer R40 D zelfinktende stempel t/m 6 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: Ø40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R40/D - Voor scherpe datumafdrukken

De Colop Printer R40/D is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel die uitblinkt in precisie en duurzaamheid. Met een stevig kunststof frame en een ingebouwde verstelbare datum biedt deze stempel talloze toepassingsmogelijkheden. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer R40/D

Ingebouwd Inktkussen: Het geïntegreerde inktkussen maakt duizenden afdrukken mogelijk voordat het moet worden vervangen, waardoor uw stempel lang meegaat en kostenefficiënt is.

Ronde Afdruk: Met een maximale afdrukmaat van Ø 40 mm kunt u opvallende ronde stempelafdrukken creëren, waardoor uw documenten direct herkenbaar zijn.

Volledig Aanpasbaar: De Colop Printer R40/D biedt ruimte voor maximaal 6 regels tekst - 3 boven de datum en 3 onder de datum. U kunt zelfs ronde tekst rondom de datum plaatsen voor extra personalisatie.

Inktkleuropties: Kies uit verschillende inktkleuren om uw stempelafdruk aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren, zoals zwart, rood, blauw, en meer.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u ooit een nieuwe stempelafbeelding nodig heeft, kunt u eenvoudig een los stempelplaatje bestellen en vervangen, waardoor uw stempel altijd up-to-date is.

Online Ontwerpopties: Creëer moeiteloos uw eigen stempelontwerp online met behulp van onze gebruiksvriendelijke "creator." U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer R40/D is ideaal voor stempelen op standaard (niet glad) papier, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

 

Kies voor scherpe, duidelijke afdrukken die uw documenten een professionele uitstraling geven. Ga voor betrouwbaarheid en precisie met de Colop Printer R40/D.

Colop Printer R40/D - Uw Stempel voor Kwaliteit en Duurzaamheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\