• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R30 datumstempel

Colop Printer R30/D

Colop Printer R30 D zelfinktende stempel t/m 4 regels met eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: Ø30mm

34,20 Excl. btw
41,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer R30/D - De Perfecte Datumstempel voor Diverse Toepassingen

De Colop Printer R30/D is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel met een robuust kunststof montuur, ontworpen om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Met zijn ingebouwde verstelbare datum, ronde afdruk en een indrukwekkend afdrukformaat van maximaal 30mm doorsnede, biedt deze stempel zowel gemak als precisie. Hier zijn enkele hoogtepunten van de Colop Printer R30/D:

 

Belangrijkste Kenmerken:

Ingebouwd Inktkussen: De Colop Printer R30/D is uitgerust met een ingebouwd inktkussen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het apart aanbrengen van inkt. U bent altijd verzekerd van een consistente en scherpe afdruk.

Verstelbare Datum: Met de ingebouwde verstelbare datum kunt u moeiteloos de juiste datum selecteren voor uw stempelafdrukken. De datum staat prominent in het midden van de afdruk.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van de Printer R30/D is vervangbaar, zodat u de stempel altijd kunt voorzien van verse inkt. Diverse inktkleuren zijn beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: U kunt ook het stempelplaatje afzonderlijk bestellen en vervangen op de stempel, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw stempelontwerp aan te passen.

Online Ontwerpopties: Maak gebruik van onze handige "creator" om online uw stempel te ontwerpen of upload uw eigen ontwerp voor een gepersonaliseerde stempelervaring.

Toepassingen:

De Colop Printer R30/D is bij uitstek geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het stempelen van spaarkaarten. Deze stempel biedt consistentie en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor bedrijven die stempels gebruiken voor administratieve doeleinden.

 

Let op:

Als u van plan bent om op een ondergrond met een MC coating te stempelen, raden wij aan om een handstempel te gebruiken in combinatie met een StazOn kussen. De inkt in de zelf-inktende stempel is op waterbasis en zal niet goed drogen op gladdere papiersoorten.

 

Kies voor de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en precisie van de Colop Printer R30/D voor al uw stempelbehoeften. Bestel de uwe vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige datumstempel.

Colop Printer R30/D - De Stempel voor Elk Moment, Elk Document, Altijd Perfect.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\