• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R30

Colop Printer R30

Colop Printer R30 zelfinktende stempel t/m 5 regels (Top-Merk).

Afdrukformaat: Ø30mm

30,60 Excl. btw
37,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak kennis met de geavanceerde Colop Printer R30 

Maak kennis met de geavanceerde Colop Printer R30 - een ronde stempel die uw afdrukken naar een hoger niveau tilt. Ontwerp moeiteloos uw eigen gepersonaliseerde stempel/tekstplaat online, waarbij u de mogelijkheid heeft om een logo in het midden te plaatsen omringd door tekst. Deze stempel is speciaal ontworpen voor het moeiteloos afdrukken van adresgegevens en is tevens uiterst handig als naamstempel of controlestempel.

De Colop Printer R30 biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke stempelautomaat met een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan produceren in diverse kleuren. De prijs is inclusief tekst/logo-opdruk en u heeft de keuze uit diverse lettertypen om uw stempel helemaal naar wens te maken. De stempeltekst is altijd helder leesbaar, dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R30 stempel.

Als een hoogwaardige stempel vergelijkbaar met de Trodat Printy, voldoet de Colop Printer R30 aan al uw stempelbehoeften. Ontdek nu de eindeloze mogelijkheden van deze veelzijdige en betrouwbare stempel, en ervaar een nieuwe dimensie van precisie en efficiëntie bij elke afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\