• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R24 datumstempel

Colop Printer R24/D

Colop Printer R 24 datum stempel t/m 2 regels met eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: Ø24mm

30,49 Excl. btw
36,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak kennis met de Colop Printer R24/D

Maak kennis met de Colop Printer R24/D - jouw betrouwbare ronde datumstempel, ontworpen om aan al je administratieve behoeften te voldoen! Met zijn compacte ontwerp, de Colop Printer R24D, is deze stempel perfect geschikt voor alledaagse administratieve taken, boekhouding en controleprocessen.

Creëer moeiteloos je eigen gepersonaliseerde stempel online! Met de Colop Printer R24D kun je je unieke tekstplaat ontwerpen, gecombineerd met een roterende datumfunctie. Deze gebruiksvriendelijke stempelmachine biedt efficiëntie en gemak in één.

Wees gerust, het ingebouwde inktkussen zorgt ervoor dat je duizenden afdrukken kunt maken zonder gedoe over het vervangen van inkt. Bovendien kun je kiezen uit verschillende inktkleuren om je documenten en administratie overzichtelijk te houden.

Bij de prijs is de tekst- of logo-opdruk inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe Colop Printer R24/D. Kies uit diverse lettertypen om je stempel een persoonlijk tintje te geven. Het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel maakt het eenvoudig om de stempeltekst te lezen en snel de juiste stempel te vinden.

De Colop Printer R24/D is vergelijkbaar in kwaliteit en betrouwbaarheid met de Trodat Printy Dater en biedt alles wat je mag verwachten van het gerenommeerde merk Colop.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en aanpasbare datumstempel, dan is de Colop Printer R24/D de perfecte keuze voor al je dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Vereenvoudig je administratie en zet vandaag nog de stap naar een georganiseerde en professionele aanpak met de Colop Printer R24/D!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\