• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R17

Colop Printer R17

Colop Printer R17 zelfinktende stempel t/m 3 regels (Top-Merk).

Afdrukformaat: Ø17mm

21,31 Excl. btw
25,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer R17 is een kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen. 

Maak kennis met de Colop Printer R17, een hoogwaardige kunststof stempel die ontworpen is om nauwkeurige en efficiënte afdrukken te leveren. Met een afdrukformaat van Ø17mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor het plaatsen van tekst en logo's. Het ingebouwde inktkussen kan gemakkelijk door gebruikers zelf vervangen worden, waardoor onderhoud een eenvoudige taak wordt.

Een uniek kenmerk van de Colop Printer R17 is het gebruiksgemak, met name in combinatie met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerpinterface op onze website. Klanten kunnen moeiteloos hun eigen gepersonaliseerde stempel ontwerpen door tekst, logo's of afbeeldingen toe te voegen met slechts een paar muisklikken.

We bieden ook een ruime selectie aan lettertypen om aan de ontwerpvoorkeuren van onze klanten te voldoen. De duidelijk leesbare tekst wordt makkelijk geïdentificeerd dankzij het handige indexvenster op de stempel.

Onze snelle leveringsdienst zorgt ervoor dat klanten snel kunnen profiteren van hun gepersonaliseerde stempel. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 15:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd, waardoor we een efficiënte en betrouwbare service bieden.

Met de Colop Printer R17 haalt u een hoogwaardige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke stempel in huis die perfect aansluit op al uw persoonlijke en zakelijke stempelbehoeften. Vertrouw op de kwaliteit en functionaliteit van deze stempel voor een probleemloze stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\