• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Printer Q43 EX-LIBRIS

Ontwerp online je eigen ex-libris stempel. Formaat van de stempel is 43 x 43 mm.

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer Q43 - een EX-LIBRIS stempel geeft uw boeken een persoonlijk tintje

Ontdek de perfecte metgezel voor boekenliefhebbers: de Colop Printer Q43 - een EX-LIBRIS stempel die uw boekencollectie een persoonlijk tintje geeft. Met deze hoogwaardige stempelmaker kunt u uw eigen unieke EX-LIBRIS stempel ontwerpen en verfijnde afdrukken maken die uw boeken echt onderscheiden.

Dit veelzijdige apparaat is ontworpen voor gebruiksgemak en biedt uitstekende prestaties. Met de mogelijkheid om uw stempel aan te passen en te personaliseren, kunt u een ontwerp maken dat perfect aansluit bij uw stijl en voorkeuren. Of het nu een naam, logo of een ander speciaal ontwerp is, de Colop Printer Q43 zorgt voor een scherpe en professionele afdruk.

De duurzame constructie van de Colop Printer Q43 garandeert een betrouwbare werking op de lange termijn, zodat u keer op keer consistente resultaten krijgt. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners, dankzij het handige inktkussensysteem en de intuïtieve bediening.

Het compacte en draagbare ontwerp maakt het ideaal voor gebruik op kantoor, thuis of zelfs onderweg. Naast het maken van EX-LIBRIS stempels, kan de Colop Printer Q43 ook worden gebruikt voor andere toepassingen zoals documentmarkering en kaarten.

Kies uit een breed scala aan kleuren, waaronder zwart, blauw, rood, groen en violet, om uw stempel nog meer te personaliseren. De inkt is op waterbasis, milieuvriendelijk en kan worden bijgevuld, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste gebruikers.

Breng een vleugje elegantie en individualiteit in uw boekencollectie met de Colop Printer Q43 - de ultieme stempelmaker voor gepersonaliseerde EX-LIBRIS stempels die een blijvende indruk achterlaten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\