• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer Q43 datumstempel

Colop Printer Q43/D

Colop Printer Q43 D zelfinktende stempel t/m 8 regels met tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 43 x 43mm

43,71 Excl. btw
52,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer R43/D: De Ultieme Zelf-Inkten​de Datumstempel

De Colop Printer R43/D is de ultieme oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze hoogwaardige stempel combineert een stevig kunststof frame met geavanceerde ingebouwde functies om een naadloze stempelervaring te bieden. 

 

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de Colop Printer R43/D:

Een Datumstempel Met Optimaal Gemak: Deze stempel is uitgerust met een handig ingebouwd datummechanisme dat eenvoudig verstelbaar is naar uw wensen. De datum wordt altijd nauwkeurig in het midden van de afdruk geplaatst.

Automatische Inkttoevoer: U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanbrengen van inkt, want de Colop Printer R43/D heeft een ingebouwd inktkussen dat automatisch zorgt voor een consistente inkttoevoer. Dit inktkussen gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden.

Groot Formaat, Ronde Afdruk: Met een indrukwekkende maximale afdrukafmeting van 43x43mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw tekst en informatie. De ronde afdruk zorgt voor een professionele uitstraling.

Tot 8 Regels Tekst: Met de mogelijkheid om tot 8 regels tekst toe te voegen, waarvan 4 boven de datum en 4 onder de datum, kunt u al uw relevante informatie kwijt. U kunt zelfs een ronde tekst rondom de datum plaatsen voor extra personalisatie.

Kleurrijke Opties en Vervangbare Stempelplaatjes: Kies uit een scala aan inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw stijl. Bovendien kunt u het stempelplaatje apart bestellen en eenvoudig vervangen, zodat uw stempel altijd up-to-date blijft.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Maak gebruik van onze handige online "creator" om uw stempel naar wens vorm te geven, of upload uw eigen ontwerp voor volledige personalisatie.

 

De Colop Printer R43/D is speciaal ontworpen voor het stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor het de ideale keuze is voor kantoren en dagelijks gebruik.

 

Kies voor de Colop Printer R43/D: Kwaliteit Gegarandeerd

Wanneer u de Colop Printer R43/D aanschaft, kiest u voor een product dat synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met scherpe, duidelijke afdrukken en duurzame prestaties, biedt deze stempel een uitmuntende stempelervaring.

Colop: Waar Kwaliteit de Norm is!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\