• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer Q43

Colop Printer Q43

Colop Printer Q 43 zelfinktende stempel t/m 9 regels met eigen tekst. (Top-Merk)

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer Q43 is een kunststof stempel met een ingebouwd inktkussentje. 

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Colop Printer Q43, met een afmeting van 43 x 43 mm.

Of u nu adresgegevens, een naamstempel of een controlestempel nodig heeft, deze handige stempelautomaat biedt een breed scala aan opties.

Het ingebouwde inktkussen staat garant voor duizenden onberispelijke afdrukken, waardoor u langdurig stempelplezier beleeft zonder enige moeite. Pas de afdrukken aan met diverse kleuren en geef uw stempelcreaties een persoonlijke toets die uw eigen stijl weerspiegelt.

De prijs van de Colop Printer Q43 is inclusief tekst/logo-opdruk, waardoor u direct aan de slag kunt met het maken van uw eigen unieke stempel. Met een ruime keuze aan beschikbare lettertypen kunt u de stempel volledig aanpassen aan uw individuele voorkeuren en huisstijl.

Dankzij het handige indexvenster op de stempel is uw stempeltekst altijd duidelijk leesbaar, wat extra gemak en efficiëntie biedt bij het gebruik van deze krachtige stempel.

Vergelijkbaar met de bekende Trodat Printy 4924, heeft de Colop Printer Q43 een welverdiende reputatie opgebouwd vanwege zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid. Dit maakt hem tot een betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik in diverse situaties.

Met de eenvoudige opmaakmogelijkheden hieronder wordt het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel een fluitje van een cent. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden die de Colop Printer Q43 te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\