• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer Q30 datumstempel

Colop Printer Q30/D

Colop Printer Q30 D zelfinktende stempel t/m 4 regels met tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 31 x 31mm

34,20 Excl. btw
41,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer Q30/D: De Ultieme Zelf-inktende Datumstempel voor Perfecte Afdrukken

De Colop Printer Q30/D is de ultieme zelf-inktende stempel die uitmunt in precisie en gebruiksgemak. Met een kunststof frame, ingebouwde aanpasbare datumfunctie en handige vierkante afdruk, biedt deze stempel een scala aan voordelen om moeiteloos aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

 

Belangrijkste Eigenschappen datumstempel Colop 30/D:

Zelf-inktend Gemak: U hoeft zich geen zorgen te maken over het bijhouden van een apart inktkussen, want de Colop Printer Q30/D heeft er al een ingebouwd. Dit maakt het stempelen snel en efficiënt.

Aanpasbare Datum: Met de ingebouwde aanpasbare datumfunctie kunt u de datum eenvoudig instellen naar wens. De datum verschijnt altijd keurig in het midden van de afdruk.

Ruim Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 30x30 mm heeft de Colop Printer Q30/D voldoende ruimte om belangrijke informatie over te brengen. U kunt maximaal vier regels tekst toevoegen.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van de Printer Q30/D is eenvoudig te vervangen door een nieuw exemplaar. Bovendien zijn diverse kleuren inkt beschikbaar om aan uw specifieke voorkeuren te voldoen.

Flexibel Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer Q30/D is los verkrijgbaar en kan moeiteloos worden vervangen. Hiermee heeft u de vrijheid om het stempelontwerp aan te passen of te vernieuwen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerp: Personaliseer uw stempel moeiteloos met behulp van onze handige "creator" door online ontwerpen te maken of afbeeldingen te uploaden.

Toepassingen: De Colop Printer Q30/D is bij uitstek geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder spaarkaarten. Dankzij zijn scherpe afdrukken en aanpasbare datumfunctie biedt deze stempel de betrouwbaarheid die u nodig heeft voor professioneel gebruik.

 

Let op:

Indien u van plan bent om op een ondergrond met een MC coating te stempelen, raden wij aan een handstempel met een StazOn kussen te gebruiken. De inkt in de Colop Printer Q30/D is namelijk op waterbasis en zal niet goed drogen op gladdere papiersoorten.

 

Samenvatting:

De Colop Printer Q30/D is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een zelf-inktende datumstempel met precisie, aanpasbaarheid en gebruiksgemak. Met zijn vervangbare inktkussen, flexibel stempelplaatje en online ontwerpmogelijkheden, biedt deze stempel een complete oplossing voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog uw Colop Printer Q30/D en ervaar het gemak van hoogwaardig stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\