• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer Q24

Colop Printer Q24

Colop Printer Q24 zelfinktende stempel t/m 6 regels (Top-Merk).

Afdrukformaat: 24 x 24mm

24,47 Excl. btw
29,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer Q24: Uw Ultieme Zelf-Inkende Stempel voor Precisie en Professionaliteit

De Colop Printer Q24 biedt een veelzijdige oplossing voor al uw stempelvereisten, waarbij duurzaamheid, precisie en flexibiliteit samenkomen in een compact design. Of het nu gaat om zakelijke documenten, spaarkaarten of andere creatieve projecten, met de Printer Q24 bent u verzekerd van consistente, scherpe afdrukken keer op keer.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer Q24:

Duurzaam Kunststof Montuur: De stevige kunststof behuizing garandeert een lange levensduur en weerstand tegen dagelijkse slijtage.

Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt stempelen moeiteloos en elimineert de noodzaak van losse inktkussens, wat resulteert in heldere, vlekvrije afdrukken.

Vierkante Afdruk: Met een maximaal afdrukformaat van 24x24 mm biedt de Printer Q24 voldoende ruimte voor tekst, nummers of zelfs uw bedrijfslogo.

Tot 6 Regelteksten: Personaliseer uw stempel met maximaal 6 regels tekst, waardoor u flexibel bent in het delen van verschillende informatie.

Aanpasbaar met Logo: Voeg een persoonlijk tintje toe door uw bedrijfslogo op te nemen, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen.

Milieuvriendelijk (CO2 Neutraal): De Colop Printer Q24 voldoet aan milieuvriendelijke normen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen opdroogt, kunt u eenvoudig een nieuw inktkussen plaatsen, met diverse kleuren inkt beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het apart verkrijgbare stempelplaatje biedt flexibiliteit en stelt u in staat om de afdruk te wijzigen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Maak uw stempel online met onze intuïtieve "creator" of upload uw eigen ontwerp voor een unieke stempel die aan uw exacte specificaties voldoet.

 

De Colop Printer Q24 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder spaarkaarten, zakelijke correspondentie en meer. Met zijn hoogwaardige prestaties en aanpasbare functies, combineert deze stempel moeiteloos gebruiksgemak met een professionele uitstraling.

 

Als u van plan bent om op ondergronden met een MC coating te stempelen, raden wij aan een handstempel met een StazOn kussen te gebruiken, omdat de inkt in zelf-inktende stempels op waterbasis is en niet goed hecht op gladdere papiersoorten.

 

Kies vandaag nog voor de Colop Printer Q24, uw betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Bestel nu en ervaar zelf de uitstekende afdrukkwaliteit die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\