• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer Ovaal 44

Colop Printer Ovaal 44

 Colop Printer 44 Ovaal - Zelfinktende Stempel voor Logo & Tekst

Afdrukformaat: 44 x 28mm

38,25 Excl. btw
46,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Creëer een persoonlijk tintje met de Colop Printer 44 Ovaal

Zelfinktende Stempel voor Logo & Tekst

Producttekst: Met de Colop Printer 44 Ovaal stempel heeft u de vrijheid om uw eigen stempelplaat te ontwerpen, inclusief uw eigen logo en tekst. De stempel heeft een elegante ovale vorm die zowel praktisch als aantrekkelijk is. Of u nu adresgegevens wilt weergeven, uw naamstempel nodig heeft, of een controlestempel wenst, deze gebruiksvriendelijke stempelautomaat biedt diverse voordelen.

 

Voordelen:

Lange levensduur van het inktkussen: Met het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden afdrukken maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het bijvullen van de inkt.

Eenvoudig online ontwerp: Ontwerp moeiteloos uw eigen unieke stempelplaat met tekst en logo, waardoor de stempel volledig aan uw behoeften voldoet.

Uitstekend voor adresgegevens: Met een ruim afdrukformaat van 44x28mm in een ovale vorm, kunnen uw adresgegevens helder en professioneel worden weergegeven.

Keuze uit verschillende inktkleuren: Personaliseer uw stempelafdrukken door te kiezen uit diverse inktkleuren die passen bij uw persoonlijke voorkeur.

Inclusief tekst/logo-opdruk: De prijs is inclusief de opdruk van uw eigen tekst en/of logo, zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe stempel.

Ruime keuze aan lettertypen: Maak uw stempel uniek door te kiezen uit een breed scala aan lettertypen, zodat uw boodschap perfect wordt weergegeven.

Handig indexvenster: De Colop Printer 44 Ovaal stempel is uitgerust met een handig indexvenster, waardoor u snel de juiste stempel kunt vinden zonder te hoeven zoeken.

Vergelijkbaar met de Trodat Printy: De Colop Printer 44 Ovaal stempel biedt vergelijkbare kwaliteit als de bekende Trodat Printy, waarbij betrouwbaarheid en duurzaamheid centraal staan.

Met de Colop Printer 44 Ovaal - Zelfinktende Stempel voor Logo & Tekst heeft u een hoogwaardige en aanpasbare stempel die lang meegaat en keer op keer duidelijke afdrukken levert. Bestel vandaag nog uw eigen unieke stempel en maak een professionele indruk op elk document!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\