• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Printer 60 Deurwaarder

Deurwaarders stempel met tekst waarbij namen veranderd kunnen worden

Afdrukformaat: 76 x 37mm

45,59 Excl. btw
55,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak kennis met de Printer 60 Deurwaarder Tekststempel 

Uw onmisbare gereedschap voor professioneel werk!

Bent u een gedreven kandidaat-gerechtsdeurwaarder die werkt bij een gerenommeerd kantoor? Of bent u al een gevestigde naam in de wereld van gerechtsdeurwaarderschap? Wat uw positie ook is, de Printer 60 Deurwaarder Tekststempel zal uw professionele leven aanzienlijk vergemakkelijken.

De Printer 60 Deurwaarder Tekststempel is een krachtige en efficiënte tool die uw dagelijkse werkzaamheden stroomlijnt. 

Met de voorbeeldtekst "Als toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder werkzaam ten kantore van ...." kunt u direct aan de slag. 

 

Maar dat is nog niet alles! U kunt de tekst naar uw wensen aanpassen of nieuwe teksten creëren die perfect aansluiten bij uw situatie.

Of u dagvaardingen, betekeningen of andere juridische documenten verwerkt, met de Printer 60 Deurwaarder Tekststempel gaat het allemaal razendsnel. U hoeft enkel uw naam en contactgegevens aan te passen, en de stempel staat klaar om keer op keer heldere, nauwkeurige en professionele afdrukken te maken.

 

Waar wacht u nog op? Investeer vandaag in de Printer 60 Deurwaarder Tekststempel en optimaliseer uw werkproces. Zorg ervoor dat u altijd klaar bent voor het leveren van hoogwaardige diensten aan uw cliënten. Bestel nu de Printer 60 Deurwaarder Tekststempel en zet een nieuwe standaard van professionaliteit in uw vakgebied!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\