• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 60 datumstempel

Colop Printer 60/D

Colop Printer 60 D zelfinktende stempel t/m 6 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

48,08 Excl. btw
58,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 60 D - Uw Perfecte Zelfinktende Datum/Tekststempel

Met de Colop Printer 60 D haalt u een stempel in huis die voldoet aan al uw professionele stempelbehoeften en zich onderscheidt door zijn aanpasbaarheid en precisie. Het afdrukformaat van 37x76 mm biedt u voldoende ruimte om uw boodschap krachtig over te brengen en belangrijke data nauwkeurig vast te leggen. Of het nu gaat om het markeren van documenten, het stempelen van facturen, of het personaliseren van zakelijke correspondentie, deze stempel staat altijd paraat om uw merkidentiteit of bedrijfsinformatie te presenteren.

 

De Voordelen Op Een Rij:

  • Volledig Aanpasbaar Ontwerp: Met de Colop Printer 60 D kunt u het ontwerp boven en onder de datum volledig personaliseren met uw eigen gegevens. Voeg moeiteloos tekst toe, integreer uw logo of ontwerp een stempel met aangepaste lijnen - dit alles is binnen handbereik dankzij onze intuïtieve opmaakmodule, die online beschikbaar is.
  • Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Deze stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussen dat u zelf gemakkelijk kunt vervangen. Zo blijft uw stempel altijd scherp en gereed voor gebruik, zonder rommelige inktvlekken of problemen.
  • Datum Altijd in het Midden: Voor consistente prestaties en een stabiele afdrukpositie staat de datum altijd keurig gecentreerd in het midden van de stempel. Dit waarborgt een foutloze en professionele afdruk, keer op keer.
  • Duurzaamheid Gewaarborgd: Met een levensduur van circa 4.000 tot 6.000 afdrukken voordat het inktkussentje dient te worden vervangen, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid van de Colop Printer 60 D voor al uw dagelijkse zakelijke behoeften.
  • Snelle Verzending: Bestel vóór 15:00 uur en uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw gepersonaliseerde stempel.

 

De Colop Printer 60 D biedt niet alleen ongekende flexibiliteit voor het ontwerpen van uw eigen stempel, maar waarborgt ook een hoogwaardige afdrukkwaliteit die aan al uw verwachtingen zal voldoen. Maak indruk op uw klanten en zakelijke partners met professioneel ogende documenten en bespaar kostbare tijd met deze efficiënte en betrouwbare stempeloplossing. Upgrade uw zakelijke stempelervaring vandaag nog met de veelzijdige Colop Printer 60 D.

 

Reserve inktkussentje Colop printer 60

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 60

Stempelmodel verticaal met datum hoog: Colop Printer 60 H

Stempelmodel verticaal met dubbele datum: Colop Printer 60 DD

Stempelmodel met datum rechts: Colop Printer 60 R

Stempelmodel met datum links: Colop Printer 60 L

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\