• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 55D Ovaal

Colop Printer 55D Ovaal

Colop Printer 55D Ovaal - Zelfinktende Datumstempel

Afdrukformaat: 55 x 35mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 55D Ovaal - Zelfinktende Datumstempel

Personaliseer uw stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal! Deze ovale datumstempel biedt een breed scala aan opties voor maatwerk en is ideaal voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om boekhouding of controle, deze handige zelfinktende stempelautomaat staat altijd voor u klaar!

Belangrijkste kenmerken:

 

 1. Unieke aanpassingsmogelijkheden: Geef uw creativiteit de ruimte en pas de stempeltekst naar wens aan. Voeg zelfs een logo toe in combinatie met een flexibele draaibare datum. De mogelijkheden zijn onbegrensd!
 2. Duurzaam en efficiënt: De Colop Printer 55D Ovaal is een hoogwaardige zelfinktende stempel die lang meegaat. Het ingebouwde inktkussentje biedt tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken voordat bijvulling nodig is.
 3. Gebruiksvriendelijk: Deze stempelautomaat is zeer gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor moeiteloze stempeling zonder gedoe.
 4. Diverse kleurkeuzes: Personaliseer uw stempelafdrukken met een breed scala aan inktkleuren om ze te laten opvallen en aan te passen aan uw voorkeur.
 5. Inclusief tekst/logo-opdruk: De prijs van de Colop Printer 55D Ovaal is inclusief het opdrukken van uw gewenste tekst of logo. Hierdoor worden extra kosten vermeden en wordt het ontwerpproces vereenvoudigd.
 6. Duidelijke indexweergave: Dankzij het handige indexvenster kunt u altijd snel de juiste stempeltekst aflezen, zelfs in een drukke omgeving.
 7. Vergelijkbaar met Trodat Printy Dater: De betrouwbare Colop Printer 55D Ovaal is vergelijkbaar met de Trodat Printy Dater, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gewaarborgd.

De Colop Printer 55D Ovaal is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en duurzame datumstempel. Geef uw administratieve taken een persoonlijke touch door uw eigen stempeltekst te ontwerpen, kies een inktkleur die bij uw behoeften past, en geniet van duizenden haarscherpe afdrukken voordat bijvulling nodig is. Vereenvoudig uw werkzaamheden met deze hoogwaardige zelfinktende stempel van Colop!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\