• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

ISPM 15 stempel Colop Printer 55

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de IPPC-richtlijnen

Afdrukformaat: 60 x 40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55: Een Oplossing op Maat voor Verpakkingsconformiteit

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 is uw ultieme partner in de wereld van verpakkingen. Ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de IPPC-richtlijnen, biedt deze zelfinktende stempel ongeëvenaarde veelzijdigheid. 

 

Hier zijn de opvallende kenmerken van de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55:

 • Personaliseerbaar Ontwerp: Geef uw stempel een persoonlijke touch met uw eigen gegevens en identificatie, waardoor u moeiteloos aan de ISPM 15 normen voldoet.
 • Ingebouwd Inktkussen: Dompel uzelf onder in probleemloze afdrukken dankzij het handige ingebouwde inktkussen, wat zorgt voor scherpe en consistente resultaten.
 • Ruim Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 60x40 mm kunt u zich aanpassen aan diverse verpakkingsvereisten zonder in te boeten aan kwaliteit.
 • Milieuvriendelijk: Als een van de Colop stempels draagt de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 bij aan een groenere planeet, omdat deze CO2-neutraal is.
 • Inktkussen Variaties: U heeft keuze uit diverse inktkussenkleuren, waaronder blauw/rood, zwart, blauw, rood en groen, om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

 

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen in de verpakkingssector die exporteert, omdat naleving van ISPM 15-normen van vitaal belang is. Door het duidelijke en gestandaardiseerde IPPC-merkteken te gebruiken, toont u aan dat het gebruikte hout een correcte hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen uit te roeien.

 

Belangrijke Details van het IPPC-Merkteken:

 • ISO Landcode: NL (Nederland)
 • Registratienummer Behandelaar: 000 (3-cijferig registratienummer van de behandelaar)
 • Behandelingsmethoden: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB)

 

Belangrijk: Sinds 18 maart 2010 is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode binnen de EU verboden vanwege milieuwetgeving. Buiten de EU wordt deze methode nog steeds toegepast. Onze stempel garandeert conformiteit met ISPM 15-eisen, ongeacht de behandelingsmethode.

Het merkteken wordt gekenmerkt door een duidelijke kaderrand waarbinnen de IPPC-korenaar en de codecomponenten zijn gescheiden door een verticale lijn. Een koppelteken scheidt de ISO-landencode van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming.

 

Met de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 heeft u de ultieme tool in handen om wereldwijde verpakkingsvoorschriften na te leven en uw producten veilig en conform te exporteren. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde stempel en neem de controle over uw verpakkingsidentificatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\