• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 55 datumstempel

Colop Printer 55/D

Zelfinktende stempel met eigen tekst en datum - in vertrouwde Colop topkwaliteit.
Afdrukformaat: 40x60mm, max. 7 regels, hoogte datum: 4mm

Afdrukformaat: 60 x 40mm

46,99 Excl. btw
56,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 55/D: De Ultieme Datumstempel

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Colop Printer 55/D, een kunststof datumstempel die uw stempelervaring op een geheel nieuw niveau brengt. Of u nu een professional bent die officiële documenten een vleugje professionaliteit wil geven, of een creatieve ziel die een persoonlijk accent aan geschenken en ambachtelijke projecten wil toevoegen, deze stempel biedt de ultieme oplossing.

Met een ruim afdrukformaat van 60 x 40 mm en een handig uitwisselbaar stempelkussen, is de Colop Printer 55/D een ware alleskunner. Het unieke ontwerp plaatst de datum in het middelpunt van de stempel, terwijl u rondom en erboven en eronder tekst kunt toevoegen om de stempel naar uw wensen aan te passen.

Laat uw creativiteit de vrije loop door uw eigen stempelplaat online te ontwerpen. Voeg moeiteloos uw logo, tekst of zelfs een inspirerende quote toe en maak van de stempel een ware weerspiegeling van uw identiteit. Gebruik het voor zakelijke doeleinden om uw merk te versterken, of voor persoonlijke gelegenheden om een unieke en gedenkwaardige indruk achter te laten.

Degelijkheid en duurzaamheid staan voorop bij de Colop Printer 55/D. De hoogwaardige kunststof constructie garandeert dat deze stempel bestand is tegen langdurig gebruik, terwijl het vervangbare stempelkussen ervoor zorgt dat uw afdrukken altijd scherp en duidelijk zijn.

Laat uw stempelafdrukken spreken met de veelzijdige Colop Printer 55/D. Ontwerp uw eigen unieke stempel en voeg een persoonlijk tintje toe aan alles wat u stempelt. Geniet van het gemak en de voldoening van het creëren van indrukwekkende afdrukken met deze betrouwbare en innovatieve datumstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\