• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 55

Colop Printer 55

Colop Printer 55 zelfinktende stempel t/m 8 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 60 x 40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 55: Een Veelzijdige Zelfinktende Stempel

In de wereld van stempels is de Colop Printer 55 een echte blikvanger. Deze zelfinktende stempel combineert prestatie, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid in één compact pakket. In deze tekst gaan we dieper in op de kenmerken van de Colop Printer 55 en benadrukken we waarom deze stempel een waardevolle aanwinst is voor iedereen.

 

Formaat, Kleuren en Maximale Afdruk

Met afmetingen die perfect in je hand passen, biedt de Colop Printer 55 een uitstekend gebruiksgemak. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren om je stempel een persoonlijke touch te geven. Het maximale afdrukformaat van deze stempel is 60x40mm, wat voldoende ruimte biedt voor allerlei toepassingen.

 

Waterbasis Inkt

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Colop Printer 55 is het gebruik van milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt stempelen, zonder je zorgen te maken over schadelijke chemicaliën. De inkt op waterbasis zorgt ook voor scherpe en duurzame afdrukken, telkens weer.

 

Vervangbaar Tekstplaatje Colop 55

Een praktisch kenmerk van de Colop Printer 55 is het vervangbare tekstplaatje. Als je tekst verouderd raakt of als je de stempel voor verschillende doeleinden wilt gebruiken, is het eenvoudig om het tekstplaatje te vervangen. Hierdoor blijft de stempel duurzaam en flexibel.

 

Voordelen van de Colop Printer 55

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van de Colop Printer 55:

  • Compact en Ergonomisch: Het stempelontwerp past perfect in je hand voor moeiteloos gebruik.
  • Milieuvriendelijk: De inkt op waterbasis is vriendelijk voor het milieu en veilig in gebruik.
  • Flexibel: Met een vervangbaar tekstplaatje past de stempel zich aan jouw behoeften aan.
  • Maximaal Afdrukformaat: De stempel biedt een ruim afdrukgebied van maximaal 60x40mm.

 

Conclusie

De Colop Printer 55 is de ideale keuze voor zowel persoonlijk als zakelijk stempelgebruik. Met zijn compacte ontwerp, milieuvriendelijke inkt en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, biedt deze stempel veelzijdigheid en duurzaamheid. Bezoek de eerder genoemde websites om meer te weten te komen over de Colop Printer 55 en profiteer van de voordelen die deze stempel te bieden heeft.

 

Kortom, de Colop Printer 55 is een uitstekende investering voor al je stempelbehoeften. Het gebruiksgemak en de hoogwaardige afdrukken maken het een waardevolle aanvulling op je kantoorbenodigdheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\