• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 54 datumstempel

Colop Printer 54/D

Colop Printer 54 D zelfinktende stempel t/m 6 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

44,80 Excl. btw
54,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Printer 54/D: Uw ultieme zelf-inktende datumstempel

Met de Colop Printer 54/D haalt u de perfecte zelf-inktende datumstempel in huis voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen. Deze stempel biedt duurzaamheid dankzij het kunststof montuur en geavanceerde functies die efficiëntie garanderen. 

 

Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Colop Printer 54/D in een overzicht:

Ingebouwde, Verstelbare Datum: Deze stempel is voorzien van een centraal geplaatste, instelbare datum, waarmee u moeiteloos de juiste datum voor uw stempelafdrukken kunt selecteren.

Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen zorgt ervoor dat uw stempel altijd gereed is voor gebruik. Het inktkussen gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het eenvoudig kan worden vervangen door een nieuw exemplaar.

Strakke Rechthoekige Afdruk: De Colop Printer 54/D creëert duidelijke rechthoekige afdrukken met een maximaal formaat van 50x40mm, wat een professionele uitstraling garandeert.

Ruimte voor Maximaal 6 Regels: Met deze stempel heeft u de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst te plaatsen: 3 regels boven de datum en 3 regels onder de datum. Hierdoor kunt u uw stempelontwerp aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Keuze uit Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw afdrukken en laat ze opvallen door te kiezen uit verschillende inktkleuren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp verandert, kunt u eenvoudig het stempelplaatje apart bestellen en vervangen op de stempel, wat de Colop Printer 54/D uiterst flexibel maakt.

Online Ontwerpmogelijkheden: Maak snel en gemakkelijk uw eigen aangepaste stempel met onze handige online "creator" om uw stempel vorm te geven of te uploaden.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 54/D is ideaal voor stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is.

 

Kies voor de Colop Printer 54/D en profiteer van scherpe afdrukken en uitstekende prestaties. Het merk Colop staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Colop Printer 54/D voldoet aan deze hoogwaardige standaarden. Vertrouw op de efficiëntie en betrouwbaarheid van de Colop Printer 54/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\