• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop printer 54

Colop Printer 54

Colop Printer 54 zelfinktende stempel t/m 8 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 50 x 40mm

38,25 Excl. btw
46,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 54: De Zelfinktende Stempel voor Perfecte Afdrukken

De Colop Printer 54 is een indrukwekkende zelfinktende stempel die ontworpen is om aan al je stempelbehoeften te voldoen. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en hoogwaardige prestaties is deze stempel een uitstekende keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Laten we eens dieper ingaan op wat de Colop Printer 54 te bieden heeft.

 

Kenmerken en Specificaties

De Colop Printer 54 wordt geleverd in een compact formaat dat gemakkelijk in de hand ligt. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de stempel kunt aanpassen aan je eigen voorkeur of huisstijl. Bovendien bevat de stempel inktkussens met waterbasis inkt, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor scherpe en heldere afdrukken.

Een van de opvallende kenmerken van de Colop Printer 54 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als je tekst moet worden bijgewerkt of gewijzigd, hoef je geen nieuwe stempel aan te schaffen. Met deze stempel kun je eenvoudig het tekstplaatje vervangen en weer aan het werk gaan.

Daarnaast is het inktkussentje van de Colop Printer 54 ook vervangbaar. Dit betekent dat je, zelfs na intensief gebruik, altijd een reserve inktkussentje bij de hand hebt voor consistente afdrukken.

 

Ontwerp Je Eigen Stempel

De Colop Printer 54 biedt een unieke functie die het mogelijk maakt om je eigen tekst of logo te uploaden en op de stempel te plaatsen. Met behulp van onze online "creator" kun je de stempel volledig aanpassen aan je wensen en behoeften. Dit maakt de stempel perfect voor bedrijven die hun logo willen integreren of voor individuen die een persoonlijk tintje aan hun stempels willen geven.

 

Duurzaamheid en Kwaliteit

Deze zelfinktende stempel is ontworpen voor regelmatig gebruik en staat bekend om zijn duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat de Colop Printer 54 lang meegaat zonder aan afdrukkwaliteit te verliezen. Of je nu documenten moet stempelen, enveloppen moet markeren of iets anders, deze stempel levert consistent scherpe en duidelijke resultaten.

 

Belangrijke Punten van de Colop Printer 54:

Formaat en Kleuren: De stempel is beschikbaar in een handig formaat en biedt verschillende kleuropties voor de inktkussens.

Milieuvriendelijke Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, wat zowel milieuvriendelijk als hoogwaardig is.

Vervangbare Tekstplaatjes: Als je tekst moet worden gewijzigd, kun je eenvoudig het tekstplaatje vervangen in plaats van een nieuwe stempel aan te schaffen.

Reserve Inktkussentje: De inktkussentjes zijn vervangbaar, zodat je altijd voorraad hebt voor continue afdrukken.

Personaliseerbaar: Je kunt je eigen tekst en logo uploaden en de stempel aanpassen met onze online "creator".

Duurzaamheid: De Colop Printer 54 is gebouwd voor regelmatig gebruik en staat garant voor langdurige prestaties.

 

Of je nu op zoek bent naar een stempel voor zakelijk gebruik of persoonlijke toepassingen, de Colop Printer 54 biedt de perfecte oplossing. Met zijn aanpasbaarheid, duurzaamheid en hoogwaardige afdrukken is deze stempel een must-have voor iedereen die stempels nodig heeft in hun dagelijkse activiteiten.

 

Investeer in de Colop Printer 54 en ervaar de efficiëntie en kwaliteit van een uitstekende zelfinktende stempel. Vertrouw op de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Colop voor al je stempelbehoeften.

Colop Printer 54 - Een stempel die aan al je verwachtingen voldoet. Bestel de jouwe vandaag nog en ontdek de voordelen van hoogwaardige afdrukken en aanpasbaarheid!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\