• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 53 datumstempel

Colop Printer 53/D

Colop Printer 53 D zelfinktende stempel t/m 4 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

43,71 Excl. btw
52,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 53/D - De Ultieme Zelf-Inkten Datumstempel

De Colop Printer 53/D is de ultieme oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze datumstempel, met zijn duurzame kunststof behuizing en ingebouwde verstelbare datum, levert altijd professionele afdrukken zonder enige moeite. 

 

Hier zijn de belangrijkste eigenschappen van de Colop Printer 53/D:

Zelf-Inkten Gemak: De Colop Printer 53/D is uitgerust met een geïntegreerd inktkussen, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over extra inktkussens.

Precieze Datuminstelling: De ingebouwde verstelbare datum zorgt ervoor dat de datum altijd perfect gecentreerd is in uw afdrukken.

Afdrukken: Met een maximale afdrukgrootte van 45x30mm is deze stempel ideaal voor verschillende toepassingen.

Tot 4 Regels Tekst: Personaliseer uw stempel met maximaal 4 regels tekst, waardoor u flexibiliteit heeft in uw afdrukken.

Milieuvriendelijk: De Colop Printer 53/D is CO2-neutraal, wat betekent dat het voldoet aan strenge milieunormen.

Duurzaam Inktkussen: Het inktkussen gaat 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is, wat zorgt voor langdurig gebruik.

Kleurvariatie: Kies uit verschillende inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw behoeften en stijl.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw stempelplaatje versleten is of u een nieuw ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een vervangend stempelplaatje bestellen.

Online Ontwerpopties: Gebruik onze handige online "creator" tool om moeiteloos uw stempel te ontwerpen of uw eigen ontwerp te uploaden.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 53/D is ideaal voor het stempelen op standaard papier, met altijd scherpe afdrukken als resultaat.

 

Kies voor de Colop Printer 53/D voor betrouwbare prestaties en hoogwaardige afdrukken. Colop staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Met de Colop Printer 53/D haalt u een stempel in huis die aan al uw verwachtingen voldoet en uitzonderlijke prestaties levert. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid die het merk Colop biedt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\