• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 53

Colop Printer 53

Colop Printer 53 zelfinktende stempel t/m 7 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 45 x 30mm

36,61 Excl. btw
44,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 53: Jouw All-in-One Zelfinktende Stempel

De Colop Printer 53 is een indrukwekkende zelfinktende stempel die aan al je zakelijke en persoonlijke behoeften voldoet. Met zijn compacte formaat van 45x30 mm en de mogelijkheid om tot 7 regels tekst te bevatten, biedt deze stempel ongekende veelzijdigheid en gebruiksgemak. Laten we dieper ingaan op de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Colop Printer 53 en ontdekken waarom het de ideale keuze is voor stempelliefhebbers.

 

Het afdrukformaat van de Colop Printer 53

Het formaat van de Colop Printer 53 is een van zijn meest opvallende kenmerken. Met afmetingen van 45x30 mm biedt het voldoende ruimte om verschillende regels tekst weer te geven, wat betekent dat je belangrijke informatie, zoals adresgegevens, bedrijfslogo's, datums en meer, moeiteloos kunt vastleggen in één stempelafdruk. Dit royale ontwerp maximaliseert je efficiëntie en bespaart kostbare tijd bij het stempelen van documenten.

 

Ingebouwd Inktkussen op Waterbasis

Een ander essentieel kenmerk van de Colop Printer 53 is het ingebouwde inktkussen op waterbasis. Dit betekent dat je geen gedoe meer hebt met losse inktkussens of knoeien met inkt. Het inktkussen is duurzaam en zorgt voor scherpe, heldere afdrukken telkens wanneer je de stempel gebruikt. Bovendien is de inkt op waterbasis milieuvriendelijk en gaat het lang mee, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor al je stempelbehoeften. Met de Colop Printer 53 ben je niet alleen efficiënt, maar ook milieubewust bezig.

 

Kleurkeuze inkt voor de Colop 53

De Colop Printer 53 biedt een scala aan kleuropties om aan je specifieke voorkeuren te voldoen. Je kunt kiezen uit klassieke kleuren zoals zwart, blauw, rood en groen. Of je nu een formele zakelijke uitstraling wilt behouden of een persoonlijk tintje aan je stempelafdruk wilt geven, de kleuropties van de Colop Printer 53 maken het mogelijk om je stempel aan te passen aan je behoeften. Deze veelzijdigheid stelt je in staat om je stempel aan te passen aan de context, of het nu gaat om zakelijke documenten of persoonlijke creatieve projecten.

 

Tekstplaatje Plaatje Printer 53 vervangen

Veranderingen in je zakelijke gegevens of persoonlijke informatie zijn onvermijdelijk. Met de Colop Printer 53 hoef je je geen zorgen te maken. Het tekstplaatje van de stempel kan eenvoudig worden vervangen als de tekst niet meer actueel is. Dit bespaart je tijd en geld, omdat je niet de hele stempel hoeft te vervangen. Met de Colop Printer 53 blijf je flexibel en up-to-date met je stempelafdrukken, wat bijdraagt aan professionele en georganiseerde communicatie.

 

Kortom, de Colop Printer 53 is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een zelfinktende stempel die uitblinkt in formaat, inktkwaliteit, kleuropties en aanpasbaarheid. Of je nu zakelijke documenten moet stempelen, persoonlijke post wilt verfraaien of creatieve projecten wilt realiseren, deze stempel staat voor je klaar. Bestel vandaag nog de Colop Printer 53 en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze indrukwekkende stempel. Het is de perfecte partner voor al je stempelwerk, waardoor je elke afdruk met vertrouwen kunt zetten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\