• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 52 datumstempel

Colop Printer 52/D

Colop Printer 52 D zelfinktende stempel t/m 2 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 52/D Datumstempel - Uw Oplossing voor Precieze Afdrukken

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 52/D, de ultieme zelf-inktende datumstempel die aan al uw stempelvereisten voldoet. Met een stevig kunststof montuur en een ingebouwde verstelbare datumfunctie, biedt deze stempel de perfecte manier om cruciale documenten te markeren. 

 

Hier zijn enkele van de kenmerken en voordelen van de Colop Printer 52/D:

Ingebouwd Inktkussen: De Printer 52/D wordt geleverd met een ingebouwd inktkussen, waardoor stempelen eenvoudig en moeiteloos is. Het inktkussen kan tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat het vervangen moet worden door een nieuw exemplaar.

Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 30x20mm biedt deze stempel voldoende ruimte om informatie duidelijk weer te geven. U kunt maximaal 2 regels tekst toevoegen, met de datum in het midden van de afdruk.

Afdruk: De Colop Printer 52/D maakt gebruik van een rechthoekige afdruk, wat een professionele uitstraling geeft aan uw stempels.

CO2 Neutraal: De Printer 52/D is CO2 neutraal, wat betekent dat het een milieuvriendelijke keuze is voor uw stempelbehoeften.

Inktkleuren: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.

Stempelplaatje: Als het stempelplaatje slijt of als u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en deze vervangen op de stempel.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Personaliseer de Colop Printer 52/D eenvoudig online met behulp van onze intuïtieve "creator" of upload uw eigen ontwerp, zodat u volledige controle heeft over het uiterlijk van uw stempel.

Geschikt voor Standaard Papier: Deze datumstempel is ideaal voor gebruik op standaard papier en voorkomt dat de inkt op glad papier of karton opdroogt.

 

De Colop Printer 52/D garandeert keer op keer scherpe en nauwkeurige afdrukken. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit - kies de Colop Printer 52/D. Colop staat voor onbetwiste kwaliteit.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\