• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop printer 52

Colop Printer 52

Colop Printer 52 zelfinktende stempel t/m 5 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 30 x 20mm

26,23 Excl. btw
31,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 52 - De Perfecte Zelf-Inkter voor Scherpe Afdrukken

De Colop Printer 52 is de ultieme oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze hoogwaardige zelf-inktende stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen en biedt een maximaal afdrukformaat van 30x20mm. Met de mogelijkheid om maximaal 5 regels tekst of zelfs uw eigen logo op te nemen, stelt de Colop Printer 52 u in staat om professionele en gepersonaliseerde afdrukken te maken.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Scherpe Afdrukken: De Colop Printer 52 staat garant voor scherpe en duidelijke afdrukken, elke keer weer. Uw stempels zullen er professioneel en indrukwekkend uitzien.
 • CO2 Neutraal: We zijn trots om te vermelden dat de Colop Printer 52 een CO2-neutraal product is, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor uw stempelbehoeften.
 • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van de Printer 52 kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar wanneer dat nodig is. Zo blijven uw afdrukken altijd helder en levendig.
 • Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke wensen en huisstijl.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer 52 kan los worden besteld en vervangen, waardoor u flexibiliteit heeft om uw stempelontwerp aan te passen.
 • Eenvoudig Online Ontwerpen: Maak uw stempelontwerp eenvoudig online of upload uw eigen afbeelding of logo voor een persoonlijke touch.

 

Met de Colop Printer 52 krijgt u niet alleen een hoogwaardige stempel, maar ook de mogelijkheid om uw afdrukken volledig aan te passen aan uw behoeften. Of u nu bedrijfsdocumenten, creatieve projecten of persoonlijke items wilt markeren, de Colop Printer 52 biedt de perfecte oplossing. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en personalisatie met de Colop Printer 52.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\