• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Printer 40 Ex-LIBRIS

Ontwerp en bestel eenvoudig een ex-libris stempel. Vakkundig door ons geproduceerd in eigen fabriek te Eindhoven.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,54 Excl. btw
33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ex-libris stempel voor je boek.

Plaats met deze stempel heel eenvoudig een ex-libris stempelafdruk. Handig om aan te duiden dat een boek eigendom is van jou. 

Betreed de veelzijdige wereld van de Colop Printer R40 Ex-Libris, een hoogwaardige stempel die moeiteloos prachtige ex-libris stempelafdrukken produceert. Deze zelfinktende stempel, met een elegante ronde vorm, biedt de mogelijkheid om online een persoonlijke ex-libris stempel te ontwerpen.

Belangrijke eigenschappen:

  • Gebruiksvriendelijke ontwerptool: Dankzij de intuïtieve online ontwerptool kan elke gebruiker snel en eenvoudig zijn of haar eigen ex-libris stempel personaliseren.
  • Professionele resultaten: De Colop Printer R40 Ex-Libris staat garant voor heldere, scherpe en hoogwaardige stempelafdrukken, waardoor een professionele uitstraling wordt gewaarborgd.
  • Keuze inktkleur: De stempel is beschikbaar in zowel zwarte als rode inkt, waardoor aan de individuele voorkeur van de gebruiker wordt voldaan.
  • Efficiënt en handig: Het zelf-inktende ontwerp van de stempel zorgt voor een moeiteloze en probleemloze stempelervaring.
  • Maatwerk mogelijkheden: De Colop Printer R40 Ex-Libris biedt de vrijheid om een persoonlijk en uniek ontwerp te creëren dat perfect past bij de eigen identiteit en stijl.

Ervaar het plezier van het creëren en gebruiken van gepersonaliseerde ex-libris stempelafdrukken met de Colop Printer R40 Ex-Libris. Deze stempel voegt een stijlvolle en professionele touch toe aan uw boekencollectie, waardoor deze een onvergetelijke indruk achterlaat. Bestel vandaag nog en ontdek hoe de Colop Printer R40 Ex-Libris uw stempelervaring naar een hoger niveau tilt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\