• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Printer 40 Deurwaarder

Deurwaarders stempel met vast tekst

Afdrukformaat: 59 x 23mm

29,45 Excl. btw
35,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel

De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel is een onmisbaar instrument voor deurwaarders, specifiek ontworpen om nauwkeurige en professionele afdrukken te garanderen. Met zijn handige zelf-inktende mechanisme, duurzaam kunststof frame en ingebouwd inktkussen biedt deze stempel de perfecte balans tussen gebruiksgemak en robuustheid voor deurwaarders die precisie en efficiëntie nodig hebben.

 

Kenmerken en Voordelen:

  • Speciaal ontworpen voor deurwaarders, met de tekst "voormeld adres in gesloten envelop met daarop als vermelding enz."
  • Maximaal afdrukformaat van 59x23 mm voor voldoende ruimte om belangrijke informatie te markeren.
  • Het inktkussen kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor de stempel langdurig bruikbaar is en consequent hoogwaardige afdrukken levert.
  • Diverse kleuren inkt beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel is CO2-neutraal, waardoor u niet alleen uitstekende prestaties krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere planeet.

Met de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel kunt u uw deurwaarderstaken efficiënter uitvoeren en voldoen aan de eisen van uw beroep. Kies voor deze stempel en geniet van betrouwbaarheid en professionaliteit bij al uw juridische documentatie.

 

Conclusie

De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel is de perfecte keuze voor deurwaarders die streven naar precisie, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Met zijn zelf-inktende ontwerp, vervangbaar inktkussen en CO2-neutrale eigenschappen voldoet deze stempel aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Optimaliseer uw professionele workflow met de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel en draag bij aan een groenere toekomst.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\