• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 40/2 doe het zelf set

Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Doe het zelf set met max. 6 regels. Inclusief 2 letter/cijfer sets met hoogte van 2.5 mm & 3.5 mm.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

32,45 Excl. btw
39,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel kunt u moeiteloos een blijvende indruk achterlaten

Maak kennis met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel, een veelzijdig en innovatief hulpmiddel waarmee u moeiteloos gepersonaliseerde afdrukken kunt maken! Met deze hoogwaardige doe-het-zelf stempelset heeft u de vrijheid om aangepaste stempels te ontwerpen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften, waardoor u een uniek en professioneel tintje kunt geven aan elke afdruk die u maakt.

Belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel:

  • Ruimte voor Uitdrukking: Laat uw creativiteit de vrije loop met de Colop Printer 40/2, die plaats biedt aan maar liefst zes regels tekst. Of het nu om een uitgebreide boodschap, gedetailleerd adres of essentiële instructies gaat, met deze stempel heeft u voldoende ruimte om uw gedachten en informatie effectief over te brengen.
  • Ideaal Afdrukformaat: Het ruime afdrukformaat van 59x23mm zorgt ervoor dat uw stempelafdrukken helder, leesbaar en perfect uitgelijnd zijn. Geen gedoe meer met te kleine of onduidelijke letters!
  • Flexibiliteit in Lettergrootte: De set wordt geleverd met twee letter/cijfer sets in verschillende hoogtes - 2,5 mm en 3,5 mm. Hierdoor kunt u de grootte van uw letters aanpassen en uw stempelontwerp volledig op maat maken.
  • Populaire Keuze: De Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel is een geliefde keuze vanwege zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het is een betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik, of het nu thuis, op kantoor, of in een zakelijke omgeving is.

Met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel kunt u moeiteloos een blijvende indruk achterlaten. Of u nu belangrijke documenten wilt markeren, gepersonaliseerde uitnodigingen wilt maken, of uw professionele imago wilt versterken, deze stempelset biedt alles wat u nodig heeft voor het maken van stempels op maat.

Stempel uw stijl op elke gelegenheid met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van een stempel die speciaal voor u is ontworpen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\