• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 38 Datumstempel

Colop Printer 38/D

Colop Printer 38 datum stempel t/m 4 regels met eigen tekst en/of logo. (Top-Merk)

Afdrukformaat: 56 x 33mm

44,20 Excl. btw
53,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 38/D - Professionele Zelf-Inktenende Datumstempel

Ontdek de Colop Printer 38/D, een hoogwaardige datumstempel met een kunststof montuur en ingebouwde functies die u de perfecte stempelervaring bieden. 

 

Hier zijn de hoogtepunten van de Colop Printer 38/D:

Zelf-Inktenend Gemak: Deze stempel bevat een ingebouwd inktkussen, waardoor aparte inkt niet nodig is. Dit maakt de stempel praktisch en gebruiksvriendelijk.

Nauwkeurige Datumstempel: De Colop Printer 38/D is uitgerust met een aanpasbare datumfunctie die centraal in de afdruk staat. Dit garandeert precisie en consistentie bij elke stempel.

Afdruk met Flexibiliteit: Met een maximale afdrukafmeting van 56x33mm is deze stempel veelzijdig inzetbaar en levert hij professionele resultaten.

Lange Levensduur Inktkussen: Het inktkussen gaat 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is, wat duurzaamheid en betrouwbaarheid waarborgt.

Inktkleurkeuze: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje kan afzonderlijk worden aangeschaft en moeiteloos worden vervangen, waardoor de levensduur van uw stempel wordt verlengd.

Online Ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze online "creator" om uw stempel te ontwerpen of uw eigen afbeelding te uploaden, zodat de Colop Printer 38/D perfect aan uw wensen voldoet.

Geschikt voor Standaard Papier: Deze stempel is ideaal voor het stempelen op standaard papier en levert telkens scherpe afdrukken. Houd er rekening mee dat de inkt niet opdroogt op glad papier of karton.

 

Met de Colop Printer 38/D kunt u rekenen op consistente kwaliteit en scherpe afdrukken, elke keer weer. Verbeter uw stempelwerk met deze betrouwbare en veelzijdige datumstempel. Kies voor de bewezen kwaliteit van Colop.

 

Colop Printer 38/D - Voor precisie en betrouwbaarheid bij elke afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\