• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 38

Colop Printer 38

Colop Printer 38 zelfinktende stempel t/m 7 regels met tekst/logo (top-merk).

Afdrukformaat: 56 x 33mm

38,79 Excl. btw
46,94 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 38 - Krachtige Zelf-inktende Stempel met Veelzijdigheid en Duurzaamheid

De Colop Printer 38 is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een veelzijdige en milieubewuste zelf-inktende stempel. Met zijn stevige kunststof montuur en ingebouwd inktkussen biedt deze stempel de perfecte combinatie van gebruiksgemak en precisie. 

 

Hier zijn enkele opvallende kenmerken:

Indrukwekkend Afdrukformaat: De Colop Printer 38 biedt een maximaal afdrukformaat van 56x33 mm, waardoor er voldoende ruimte is voor cruciale informatie.

Tot 7 Regels Tekst: Deze stempel kan moeiteloos tot 7 regels tekst bevatten, wat hem geschikt maakt voor diverse zakelijke toepassingen.

Aanpasbaar met Logo: Personaliseer uw stempel met uw bedrijfslogo voor een professionele uitstraling. De Colop Printer 38 integreert uw logo naadloos in de afdruk.

Scherpe Afdrukken Gegarandeerd: Met de Colop Printer 38 bent u verzekerd van haarscherpe en heldere afdrukken, elke keer opnieuw.

CO2-Neutraal: Deze stempel is CO2-neutraal vervaardigd, waardoor u bijdraagt aan een groenere planeet.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen is eenvoudig te vervangen, wat de levensduur van uw stempel verlengt.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: U kunt kiezen uit verschillende inktkleuren om uw afdrukken opvallend en veelzijdig te maken.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is afzonderlijk verkrijgbaar en kan moeiteloos worden gewisseld, zodat u uw stempel kunt aanpassen aan veranderende behoeften.

Online Ontwerpen of Uploaden: Profiteer van het gemak van online ontwerpen of uploaden om uw stempel snel en moeiteloos aan te passen.

 

De Colop Printer 38 biedt betrouwbaarheid en veelzijdigheid in één stempel. Of u nu documenten moet markeren, facturen moet valideren of enveloppen moet adresseren, deze stempel is de juiste keuze voor een efficiënte, milieuvriendelijke en professionele stempelervaring. Investeer vandaag nog in de Colop Printer 38 en ervaar de voordelen zelf.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\