• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 35 datumstempel

Colop Printer 35/D

Colop Printer 35 datum stempel t/m 4 regels met eigen tekst en/of logo. (Top-Merk)

Afdrukformaat: 50 x 30mm

42,07 Excl. btw
50,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 35/D - De compleet zelf-inkende datumstempel voor nauwkeurige afdrukken

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 35/D, een zelf-inktende datumstempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met zijn duurzame kunststof montuur en een ingebouwde, aanpasbare datum biedt deze stempel een efficiënte oplossing voor dagelijks gebruik. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer 35/D:

Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen, waardoor handmatig ininkten verleden tijd is. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een consistente afdruk.

Afdruk: Met een maximale afdrukafmeting van 50x30mm biedt de rechthoekige afdruk voldoende ruimte voor al uw belangrijke informatie.

Tot 4 Regels Tekst: De Colop Printer 35/D kan tot vier regels tekst bevatten, met de aanpasbare datum in het midden voor een professionele uitstraling.

CO2 Neutraal: De Printer 35/D is milieuvriendelijk en voldoet aan de CO2 norm, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt in de productie.

Langdurig Inktkussen: Het inktkussen van deze stempel gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het moet worden vervangen, wat zorgt voor langdurige kostenefficiëntie.

Diverse Inktkleuren: Kies uit verschillende inktkleuren om de stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u uw afdruk wilt wijzigen, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en vervangen, zonder de hele stempel te hoeven vervangen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen of upload uw eigen ontwerp voor een gepersonaliseerde stempelervaring.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 35/D is perfect voor stempelen op standaard papier, waardoor het een ideale keuze is voor kantooromgevingen.

 

Met de Colop Printer 35/D bent u verzekerd van hoogwaardige prestaties bij elke afdruk. Vertrouw op deze stempel voor nauwkeurige en professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw Colop Printer 35/D en ervaar de kwaliteit zelf!

 

Onze Kwaliteitsgarantie: Wij zijn trots op de uitstekende kwaliteit van de Colop Printer 35/D en bieden een volledige garantie op dit product. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, neem dan contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen om uw probleem op te lossen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\