• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 30 Incognito stempel

Colop Printer 30 Incognito stamp

Handige incognito stempel voor het onleesbaar maken van gegevens.

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak kennis met de Colop Printer "Incognito" Stempel

Maak kennis met de Colop Printer "Incognito" Stempel - Uw Bescherming voor Vertrouwelijkheid!

Maakt u zich zorgen over het delen van gevoelige informatie bij het verzenden van documenten? Zoek niet verder dan de Colop Printer "Incognito" Stempel. Deze ingenieuze voor-geïnkte incognitostempel stelt u in staat om moeiteloos over tekst heen te stempelen, waardoor deze volledig onleesbaar wordt. Het is de ultieme aanrader om uw privacy te beschermen en vertrouwelijkheid te waarborgen.

Belangrijkste kenmerken van de Colop Printer "Incognito" Stempel:

Privacy Bescherming: Houd gevoelige gegevens en vertrouwelijke tekst veilig door er eenvoudigweg met de "Incognito" Stempel overheen te stempelen. Uw privacy blijft intact en uw informatie blijft beschermd.

Gebruiksgemak: De "Incognito" Stempel is uiterst gebruiksvriendelijk. Met een simpele stempelbeweging zorgt u voor een extra beschermingslaag op uw documenten zonder gedoe.

Professionele Uitstraling: Zelfs wanneer bepaalde informatie onleesbaar wordt gemaakt, behouden uw documenten een nette en professionele uitstraling. De stempel levert een heldere en scherpe afdruk.

Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is de "Incognito" Stempel ontworpen voor langdurige en betrouwbare prestaties, zodat de afdrukken lang scherp blijven.

Veelzijdigheid: Van papier tot enveloppen en meer, de "Incognito" Stempel werkt naadloos op verschillende oppervlakken en is geschikt voor elke situatie.

Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat kunt u de "Incognito" Stempel gemakkelijk meenemen, zodat u altijd voorbereid bent om uw privacy te beschermen.

Verbeter de beveiliging van uw documenten met de Colop Printer "Incognito" Stempel. Bescherm uw vertrouwelijke informatie en verzend documenten met vertrouwen. Bestel vandaag nog deze handige stempel en geniet van gemoedsrust bij al uw verzendingen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\