• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 30/1 doe het zelf set

Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Doe het zelf set met max. 5 regels. Inclusief 1 letter/cijfer set met hoogte van 3.5 mm.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

20,59 Excl. btw
24,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Met de Colop Printer 30/1SET ontvangt u een complete letter- en cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm

Verken de veelzijdige mogelijkheden van de Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf stempelset, een handig hulpmiddel waarmee u volledige vrijheid heeft over uw stempelteksten. Inclusief losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoog, maakt deze set het eenvoudig om uw eigen stempelteksten naar wens samen te stellen en te wijzigen, zo vaak als u nodig heeft.

Deze Doe Het Zelf set is bij uitstek geschikt voor het maken van stempels met maximaal 5 regels tekst, waardoor het perfect is voor situaties waarin u frequent teksten moet aanpassen. Hiermee kunt u snel inspelen op veranderende behoeften zonder gedoe.

Wat de Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf stempelset onderscheidt, is het ruime indexvenster, dat ervoor zorgt dat uw volledige tekst altijd zichtbaar is. Door het slimme ontwerp van het ribbelprofiel op de DIY stempel in combinatie met de losse letters en cijfers, wordt het creëren van gepersonaliseerde naam- en adresstempels, evenals stempels met wisselende teksten, zeer efficiënt en nauwkeurig.

Het enige nadeel is dat deze Doe-het-zelf set geen mogelijkheid biedt om een logo toe te voegen. Voor stempels met logo raden we aan om te kijken naar de Colop zelfinktende stempels.

Met de Colop Printer 30/1SET ontvangt u een complete letter- en cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm, waardoor u verzekerd bent van heldere en professionele afdrukken met een maximaal formaat van 47 x 18 mm.

Compact, handig en grenzeloos creatief - de Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf stempel biedt u de flexibiliteit om uw stempelteksten aan te passen en te personaliseren, waardoor het een onmisbare tool is voor thuis, op kantoor en voor creatieve projecten.

Vergelijkbaar met de Trodat Typo 4912, biedt de Colop Printer 30/1SET een betrouwbare Doe-het-zelf stempeloplossing die aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\