• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Textiel stempel
Textiel stempel
Textiel stempel
Textiel stempel

Colop Printer 20 Textiel stempel

Kledingstempel voor het markeren uw kleding of de kleding van uw kind.

26,23 Excl. btw
31,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak kennis met de Colop Printer 20 Textielstempel - Raak nooit meer kleding kwijt!

Bent u het zat dat de kleding van uw kinderen telkens verward raakt met die van anderen in zwembaden, scholen of sportclubs? De frustratie van het verliezen van waardevolle kledingstukken behoort nu tot het verleden! Maak kennis met de Colop Printer 20 Textielstempel, dé oplossing om uw kleding moeiteloos te personaliseren en bij te houden.

Met onze innovatieve textielstempel kunt u eenvoudig uw kleding voorzien van uw telefoonnummer of adres. Geen zorgen meer over het verloren gaan van spullen of dat anderen per ongeluk met uw eigendommen vertrekken. Creëer simpelweg uw eigen aangepaste tekst met behulp van de bijgeleverde letter- en cijferset en markeer uw kleding op een unieke manier die bij u past.

De Colop Printer 20 Textielstempel is ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. De afdrukken zijn helder en veegvast, zelfs na herhaaldelijk wassen. U kunt erop vertrouwen dat uw contactgegevens goed leesbaar blijven, zodat anderen u gemakkelijk kunnen bereiken als ze verloren items vinden.

Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp van de Colop Printer 20 Textielstempel is hij uiterst handig om overal mee naartoe te nemen. Berg hem gemakkelijk op in uw tas of zak.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\