• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Printer 20 Deurwaarder

Gepersonaliseerde gerechtsdeurwaarders stempel met eigen naam.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,64 Excl. btw
26,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel: Uw Betrouwbare Partner

De Colop Printer 20 deurwaarder stempel is een onmisbaar instrument voor gerechtsdeurwaarders, ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn. Deze zelfinktende stempel is specifiek afgestemd op de behoeften van deurwaarders en garandeert een uitzonderlijke afdrukkwaliteit, keer op keer. 

 

Hier ontdekt u alles wat u moet weten over dit hoogwaardige hulpmiddel:

Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel: De ultieme keuze voor gerechtsdeurwaarders, ontworpen om aan al hun eisen te voldoen.

Kwalitatief Kunststof Montuur: Het stempelmontuur is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, wat een langdurige en robuuste levensduur garandeert.

Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een handig ingebouwd inktkussen, wat het gedoe met losse inkt overbodig maakt.

Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 38x14 mm kunt u gemakkelijk uw naam en de titel "t.k. gerechtsdeurwaarder" op documenten plaatsen, waardoor uw professionaliteit in het oog springt.

CO2 Neutraal: De Colop Printer 20 deurwaarder stempel draagt met trots het label CO2-neutraal, wat betekent dat uw gebruik geen nadelige gevolgen heeft voor het milieu. Een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Vervangbaar Inktkussen: Is het inktkussen leeg? Geen zorgen, u kunt het eenvoudig vervangen door een nieuw inktkussen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, waardoor u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften of documenten.

 

De Colop Printer 20 deurwaarder stempel is uw ideale metgezel als gerechtsdeurwaarder, die streeft naar efficiëntie, precisie en milieubewustzijn. Met zijn scherpe afdrukken, duurzaamheid en vervangbaar inktkussen biedt deze stempel alles wat u nodig heeft om uw werk professioneel en zonder zorgen uit te voeren. Kies voor de Colop Printer 20 deurwaarder stempel en maak indruk met elke afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\