• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 20/1 doe het zelf set

Colop Printer 20/1 Doe het zelf

Doe het zelf set met max. 4 regels. Inclusief 1 letter/cijfer set met hoogte van 3.5 mm.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

18,30 Excl. btw
22,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset

Aanpasbare tekst: Met deze set kunt u gemakkelijk en vaak de tekst op de stempel wijzigen, dankzij de afzonderlijke 3.5 mm hoge letters en cijfers.

Geschikt voor variabele teksten: Ideaal wanneer u een stempel met 4 regels nodig heeft en regelmatig verschillende teksten wilt gebruiken. Het aanpassen gaat snel en simpel.

Groot venster voor overzicht: Het royale indexvenster zorgt ervoor dat de volledige tekst altijd zichtbaar is tijdens het stempelen.

Ruimte voor 4 regels tekst: U heeft de mogelijkheid om maximaal 4 regels tekst op de stempel te plaatsen, waardoor er voldoende ruimte is voor uw boodschap.

Compact ontwerp: De stempel heeft een maximaal afdrukformaat van 14 x 38 mm, waardoor het een handzame en overzichtelijke tool is.

Creatieve vrijheid: Door gebruik te maken van losse letters en cijfers in combinatie met het geribbelde profiel, kunt u zelf uw naam en adres stempel ontwerpen, of snel wisselende teksten verwerken.

Complete letter/cijferset: Bij de stempelset wordt een volledige set van letters en cijfers meegeleverd, elk met een individuele hoogte van 3.5 mm.

Professionele uitstraling: De stempel levert hoogwaardige afdrukken, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Vergelijkbaar met de Trodat Typo 4911: Deze stempelset biedt vergelijkbare prestaties en betrouwbaarheid als de Trodat Typo 4911.

Snel en efficiënt in gebruik: Deze doe-het-zelf stempelset is een handige en snelle oplossing voor diverse stempelbehoeften, waarbij u gemakkelijk de tekst naar wens kunt aanpassen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\