• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop printer 10 Handmade stempel

Colop printer 10 Handmade stempel

Leuke stempel om een wenskaart te voorzien van uw naam

Afdrukformaat: 27 x 10mm

16,56 Excl. btw
20,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek een wereld van creativiteit met onze unieke "Handmade" stempel

Ontdek een wereld van creativiteit met onze unieke "Handmade" stempel, perfect voor hobbyisten en kunstenaars die hun eigen stempel willen drukken op hun zelfgemaakte meesterwerken. Deze zelf-inktende stempel is een geweldige aanvulling op je creatieve toolkit en biedt talloze mogelijkheden om je handgemaakte wenskaarten, scrapbookingprojecten en andere items te personaliseren.

Met een moeiteloos en gebruiksvriendelijk zelf-inktend mechanisme kun je met één simpele beweging een prachtige afdruk maken op elk type papier. Geen rommelige inktkussens meer of gedoe met verschillende stempels; onze stempel zorgt voor een consistente en professionele look.

Je kunt je stempel volledig aanpassen aan je eigen stijl en creatieve visie. Experimenteer met kleuren, lettertypen en kleine illustraties om je unieke boodschap over te brengen. Of je nu een gepassioneerde knutselaar bent of gewoon wat persoonlijke flair wilt toevoegen aan je projecten, onze "Handmade" stempel biedt de mogelijkheid om je creaties te laten stralen.

Laat anderen zien dat jouw kunstwerken met liefde en zorg zijn gemaakt door ze te voorzien van deze speciale "Handmade" stempel. Het is ook een geweldig geschenk voor andere hobbyisten, waarmee je hun creativiteit en vaardigheden zult waarderen.

Verken de plezierige en bevredigende wereld van het personaliseren van je creaties met onze zelf-inktende stempel met "Handmade" erop. Bestel vandaag nog en ontdek hoe het toevoegen van een persoonlijk tintje je creatieve projecten naar een hoger niveau kan tillen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\